EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

08:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El programa es desenvoluparà en tres períodes; del 17 al 28 de juliol, del 31 de juliol a l'11 d'agost i del 21 d'agost a l'1 de setembre

Joventut organitza el programa 'Estiu 2023' amb activitats per a jóvens de 10 a 16 anys

16 maig 2023
Cursos Verano 2023

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm ha organitzat ja el programa Estiu 2023 que es dirigix a xiquets i xiquetes de 10 a 16 anys de dilluns a divendres en horari de 9 a 14.30 hores. Este programa està subvencionat per l'Institut Valencià de la Joventut.

Els participants podran triar entre tres períodes diferents per a executar les activitats. El primer d'ells va del 17 al 28 de juliol, el segon del 31 de juliol a l'11 d'agost i el tercer del 21 d'agost a l'1 de setembre. Cadascun dels períodes tindrà un cost de 30 euros i es podran triar tants com es desitge.

Entre les activitats que es desenvoluparan en este programa es troben eixides culturals, tallers, intel·ligència emocional, esports, jocs, senderisme, activitats de medi ambient, alemany, jocs de taula i rol, cinefòrum, etc.

A l'inici de cada quinzena els participants rebran un planin detallat de totes les activitats que es duran a terme en aqueix període. Per a la inscripció serà necessari presentar l'imprés de sol·licitud emplenat amb les dades personals i sanitàries, una fotocòpia de la targeta sanitària, una fotografia de carnet i la carta de pagament formalitzada. En qualsevol cas, es pot obtindre tota la informació en el Centre d'Informació Juvenil.