EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

11:29 AM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol con lluvia

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde Toni Pérez destaca en el pregó el paper dels barris com a termòmetre social i anima als veïns a viure amb intensitat este cap de setmana

Imalsa II inicia les seues festes amb la coronació de la seua reina, la xiqueta Valentina Rodríguez

24 setembre 2022
Coronación Fiestas Imalsa II 2022
Coronación Fiestas Imalsa II 2022

La coronació de la nova reina de les festes va donar anit el tret d'eixida a les festes del barri Imalsa II, que durant este cap de setmana celebrarà els seus festejos, que enguany complixen el seu 40 aniversari. Un acte que va congregar a multitud de veïns i que va comptar amb la presència de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, que també era el mantenidor de la festa, el regidor de Festes Jesús Carrobles i membres de la corporació local. Igualment, es van donar cita un gran nombre d'entitats festeres locals.

Les festes d'Imalsa, que es recuperaven després de dos anys de parada a causa de la pandèmia, van començar amb un minut de silenci en record als veïns morts en este temps.

La celebració va continuar amb l'arribada de la reina eixint, María Lozano, que va imposar la banda acreditativa a la nova reina, la xiqueta Valentina Rodríguez, acompanyada per la seua cort de dames.

Després de la col·locació del corbatí a l'estendard fester, el mantenidor de l'acte, l'alcalde Toni Pérez va començar el seu pregó recordant a les persones que ens han deixat durant la pandèmia "dels qui mantenim el seu llegat vivencial que no oblidarem mai".

Pérez va ressaltar que estes festes són "de veïns per a veïns" i va reivindicar la importància dels barris "com a epicentre on s'establixen relacions comunitàries, protagonista de l'esdevenir quotidià i termòmetre social amb identitat formal".

També va afirmar que els veïns d'Imalsa "sou artífexs del creixement i desenvolupament de Benidorm" i va expressar el seu aplaudiment "a la reina sortint, que ha donat hui el testimoni a Valentina, a qui també aplaudim al costat de la seua cort d'honor". "Hui Imalsa brilla molt més gràcies a vosaltres" va continuar. Pérez va concloure la seua intervenció recordant que "Benidorm és la suma de les seues gents, arribem quan arribem, visquem on visquem i tinguem l'edat que tinguem".

La celebració va finalitzar amb les entitats festeres presents, que van retre homenatge a la nova reina i les seues dames d'honor.