EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

09:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ple en la Sala d'actes per a veure una cinta que narra la història d'amor de dos dones a Alacant durant la Guerra Civil

Gran acolliment de la projecció del curtmetratge 'Dios te salve María' de Noe Fluxà i Julie-Estel Soard

24 setembre 2022
Proyección cortometraje Dios te salve María
Proyección cortometraje Dios te salve María

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm es va omplir ahir a la vesprada amb motiu de la projecció del curtmetratge 'Dios te salve María', dirigit per les realitzadores Noe Fluxá i Julie-Estel Soard. La projecció va començar passades les 20 hores i a la conclusió de la mateixa va tindre lloc un col·loqui amb les dos directores i una de les actrius protagonistes, Patricia Aroa, que van respondre a les preguntes i comentaris dels assistents.

'Dios te salve María' és una història que situa a l'espectador a la ciutat d'Alacant durant la Guerra Civil Espanyola i la trama se centra en la relació d'amor entre dos dones que havien de mantindre el seu romanç en secret per la por a l'exclusió i la persecució per la seua condició d'homosexuals.

El guió és de Sergio Checa, que ha realitzat una profunda investigació i documentació sobre els fets que van tindre lloc a Alacant durant la Guerra Civil, en el qual les referències històriques i d'hemeroteca han sigut corroborades per la Comissió de Memòria Històrica d'Alacant i integrades en la trama. Per això, tots els personatges mostren detalls i fets que van succeir realment, excepte la història d'amor, que és l'únic fet fictici de la cinta.

El curtmetratge està protagonitzat per les actrius Irene Rojo i Patricia Aroa, al costat d'altres cinc actors de repartiment i 48 figurants.