EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Huit empreses de Benidorm se sumaran al sistema de qualitat SICTED

04 maig 2018
Ocho empresas de Benidorm se sumarán al sistema de calidad SICTED

Huit empreses de Benidorm se certificaran el juny vinent en qualitat turística amb el distintiu SICTED –Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions-, la qual cosa elevarà a 58 el nombre d'empreses locals distingides. La Taula de Qualitat ha aprovat hui elevar per a esta distinció a Apart 2000 Service, Bingo Plaza, Capitán Kayak, Costa Blanca Dive, Hotel Olympus, el guia turístic Juan Llompart, l'empresa d'apartaments turístics Ribar i el parc Terra Natura després d'acarar el compromís d'estes empreses o establiments amb la qualitat turística.

Esta reunió, presidida per l'alcalde, Toni Pérez, ha servit també per a avaluar a les sis empreses de cicle 2, i per a confirmar la renovació de la distinció de les nou empreses de cicle 3, de les catorze de cicle 4, i de les díhuit de cicle 5.

A més de per l'alcalde, la Taula de Qualitat està formada per Jose Luis Wagner, Cap d'Àrea de Coneixement i Intel·ligència Turística de l'Agència Valenciana del Turisme; Juan Delgado, per la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana; la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao; Juanjo Camarasa representant AICO; Mayte García per HOSBEC; i Mercedes Llorca, Virginia Puchades i Marta Franco per la Regidoria de Turisme.

El Distintiu "Compromís de Qualitat Turística" és el suport que acredita el compliment dels requisits establits en la metodologia i reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingix a l'empresa enfront de la competència.

La Regidoria de Turisme es va sumar al projecte SICTED a mitjan 2013, a través de l'acord marc subscrit entre la Fundació Turisme de Benidorm i la Secretaria d'Estat de Turisme en matèria de qualitat. Este projecte nacional ha tingut molt bon acolliment a Benidorm, permetent que els sectors públic i privat treballen junts per a reforçar el posicionament de la ciutat com a destinació turística de qualitat.

Entre els beneficis que obtenen les empreses cal destacar la millora de la gestió interna i de la qualificació del personal mitjançant el pla formatiu a 4 cicles que consta de 19 mòduls i el repte de participar en el projecte més gran de qualitat turística desenvolupat a Espanya al costat d'altres 186 destinacions.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació

El SICTED és un sistema de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 33 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

El SICTED permet establir una estructura de gestió permanent que vetle per l'increment de la competitivitat de les empreses turístiques de la destinació; oferix un nivell de qualitat homogeni en tots els servicis turístics i perseguix incrementar la implicació i participació dels empresaris en el desenvolupament turístic de la destinació.