EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

00:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este personal, adscrit al programa Ecovid subvencionat per LABORA, ha treballat en diferents departaments i instal·lacions municipals

Finalitzen el seu servici les 84 persones majors de 30 anys contractades durant un any a través del gran pla d'ocupació

21 novembre 2022
Concejalía de Emleo.

Les 84 persones majors de trenta anys contractades durant un any per l'Ajuntament de Benidorm dins del gran pla d'ocupació llançada en 2021 han finalitzat el seu servei. Al llarg dels últims dotze mesos, este personal ha prestat servici en diferents departaments i instal·lacions municipals, realitzant labors d'atenció al client, manteniment o neteja de camins, segons ha recordat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez.

Gómez ha recordat que "este personal ha estat adscrit al programa Ecovid, cofinançat per LABORA i per l'Ajuntament de Benidorm, dins de l'estratègia de foment de l'ocupació i millora de les oportunitats d'accés al mercat laboral; una estratègia a la qual hem destinat encara més recursos durant els últims dos anys per a minimitzar els efectes que la pandèmia ha ocasionat sobre l'ocupació i les economies familiars, convençuts que la creació d'ocupació és la millor política social que es pot dur a terme".

De les 84 persones contractades, 55 han treballat en l'àmbit de l'atenció al client en edificis i instal·lacions esportives com el Palau d'Esports, el poliesportiu de Foietes i els camps de futbol 'Antonio López'; al Tossal de la Cala; en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local; a la biblioteca municipal; en col·legis i Instituts d'Ensenyament Secundari; en la impremta municipal; en les extensions administratives; en dependències de la Policia Local; i en els departaments de Benestar Social, Escena Urbana, Estadística, Patrimoni Històric i Cultural, Cementeris, Cultura, Protocol, Recursos Humans, Serveis Tècnics, Turisme i Urbanisme.

Altres 10 persones han prestat servei com a peons de manteniment, centrant-se en l'adequació i condicionament d'espais públics. Així, en coordinació amb les brigades municipals, han fet tasques de pintat i condicionament de col·legis, passejos, instal·lacions esportives o mobiliari urbà, entre altres.

Així mateix, els set peons forestals s'han encarregat de la neteja de camins en la zona de l'Horta, o del desbrossament i posada a punt de cunetes en punts com la CV-70 o l'avinguda Comunitat Valenciana; mentre que els huit peons d'obra pública contractats han participat, entre altres, en les obres de renovació del paviment del carrer Callosa d'en Sarrià. Finalment, quatre electricistes han col·laborat en tasques de manteniment i suport al personal municipal.

El programa Ecovid ha suposat una inversió d'1.960.968,02 euros. D'ells, 1.285.182,90 euros corresponen a una subvenció de LABORA, amb recursos procedents del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, dins de l'Objectiu Específic 1 de l'Eix REACT-UE: 'Donar suport a l'accés al mercat de treball, la creació de llocs de treball i l'ocupació de qualitat, així com el manteniment de l'ocupació, inclòs l'ocupació juvenil, i el suport als treballadors per compte propi i als emprenedors'. L'Ajuntament, per part seua, va aportar els 675.785,12 euros restants.

El gran pla d'ocupació municipal es va completar amb el programa EMPUJU, també cofinançat per LABORA, i a través del qual es va contractar 57 jóvens menors detrenta anys, elevant a 141 les persones ocupades i a més de 3,2 milions la inversió.