EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

14:57 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Totes dos figuraven en el calendari d'actuacions permeses durant l'estiu, però han conclòs a primers de juliol

Finalitzades les obres de renovació de servicis i millora de la mobilitat i escena urbana al carrer Jaén i l'avinguda Europa

13 juliol 2022
Finalizadas las obras de renovación de servicios y mejora de la movilidad y escena urbana en la calle Jaén y la avenida Europa

A la fi de la setmana passada es van donar per concloses dos importants actuacions d'urbanització en el centre de Benidorm. D'una banda, la renovació del carrer Jaén en el tram que discorre des de l'avinguda Europa fins al carrer Cuenca, i per un altre la millora de la mobilitat i escena urbana en la pròpia avinguda Europa, en la vorera enfront del centre cultural.

"Es tractava d'un compromís municipal perquè formaven part de les obres permeses per decret per a este estiu, però divendres passat ja estaven finalitzades i operatives totes dos vies" ha explicat l'alcalde Toni Pérez, que ha girat visita a tots dos trams este matí.

La finalització de les dos actuacions "permeten que l'avinguda Europa oferisca una unitat, excepte en el tram de vorera del centre cultural, la responsabilitat del qual recau en la Generalitat i que fins ara no ha complit" ha aclarit l'alcalde.

En el cas del carrer Jaén, la via presenta ara plataforma única, amb asfalt imprés, voreres amb jardineres, nou arbratge i accessibilitat completa. També s'han renovat les conduccions subterrànies que afecten el clavegueram, l'enllumenat i les instal·lacions de mitjana tensió. Igual que abans de les obres, està permés l'accés de vehicles, però la prioritat serà per als vianants, per a això s'ha col·locat pavimentació portuguesa i el centre de la via té carril d'asfalt fins al carrer Múrcia.

La il·luminació compta amb tecnologia led i s'ha col·locat també una illa de contenidors i una parada de bus accessible. La velocitat dels vehicles en este tram serà de 10 km/h "per a millorar i augmentar l'accessibilitat de les persones que transiten per la zona i estiguen completament protegides" ha dit Pérez.

L'alcalde ha destacat així mateix que "s'ha millorat moltíssim en l'estètica i les infraestructures del subsol, així com s'ha reposat l'arbratge perquè l'acompanyament al vianant siga més confortable".

En opinió de Toni Pérez "es dona dignitat a un carrer de servici que ara és una nova via amb un elevat nivell d'estètica, que a més no sols recull la satisfacció dels quals operen en ella en l'àmbit empresarial sinó també dels veïns". En aqueix sentit, Pérez ha subratllat que "ja estem veient com es revitalitzen els negocis del carrer". "Són dos obres compromeses, importants, de les quals vam dir que no arribaria el gruix de l'estiu sense estar acabades i l'hem complit" ha finalitzat l'alcalde.

Finalizadas las obras de renovación de servicios y mejora de la movilidad y escena urbana en la calle Jaén y la avenida Europa
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 3
Audio file