EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

15:33 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta tanda inicial correspon als menors que ja van tindre ajuda en el curs 2021/2022

Educació lliurarà a partir del dilluns els primers 640 vals de les ajudes de material escolar de l'alumnat de 2n cicle d'Infantil

13 juliol 2022
Educación entrega a partir del lunes los primeros 640 vales de las ayudas de material escolar del alumnado de 2º ciclo de Infantil

El punt de lliurament depén del col·legi i l'ajuda ascendix a 63 euros.

La Regidoria d'Educació inicia dilluns que ve, 18 de juliol, la primera fase de lliurament de vals de compra de les ajudes per a l'adquisició de material escolar de l'alumnat de 2n cicle d'Infantil dels col·legis públics i concertat de Benidorm. L'edil de l'àrea, Maite Moreno, ha explicat que "en esta fase s'entregaran els vals dels 640 menors inclosos en la remesa feta d'ofici per la Regidoria, en la qual figura l'alumnat que ja va comptar amb l'ajuda el passat curs 2021/2022 i que el pròxim seguiran en Educació Infantil".

Moreno ha indicat que "per al curs 2022/2023 hem elevat l'ajuda màxima per menor a 63 euros; una quantia amb la qual l'Ajuntament contribuïx a minorar el desemborsament en material escolar que les famílies empadronades a Benidorm han de realitzar en este cicle d'Educació Infantil".

Com en anys anteriors, "s'han establit diferents punts de lliurament en funció del col·legi en el qual estiga matriculat el menor".

Així, en el departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament, es recolliran els vals de l'alumnat dels CEIP Gabriel Miró, Mestre Gaspar López i Leonor Canalejas, i del centre concertat Nuestra Señora de los Dolores. En l'extensió administrativa dels Tolls se centralitza el lliurament dels CEIP Puig Campana i Els Tolls; mentre que a l'alumnat dels col·legis Bautista Lledó, Aitana i Vasco Núñez de Balboa se'ls ha assignat el centre social José Llorca Linares.

L'extensió administrativa de la Cala és el punt de recollida per a les famílies dels CEIP la Cala i el Murtal; la del Racó de l'Oix, per al col·legi Serra Gelada; i en la nova extensió Alfredo Corral-Maravall, per a l'alumnat dels centres Ausiàs March i Miguel Hernández.

Fins a mitjan agost no serà necessari demanar hora en les extensions administratives per a recollir el val d'ajuda.

El val només s'entregarà a la persona sol·licitant. En cas de no ser la persona sol·licitant, s'haurà d'aportar autorització signada per esta, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de tots dos. Així mateix, no s'emetran duplicats per pèrdua, robatori o deterioració.

La regidora ha recordat que "estos vals de compra es poden canviar fins al 4 de novembre en els comerços de Benidorm adherits a la iniciativa": Llibreria *Contalles, Llibreria Francés, Gràfiques Maravall, Llibreria Santos Ochoa, Llibreria Ulisses, Espriu Benidorm i Papereria Centre.

Moreno ha avançat que en pròximes setmanes es publicarà el llistat de l'alumnat beneficiari les famílies del qual van sol·licitar l'ajuda entre el 2 de maig i el 30 de juny. La responsable d'Educació ha informat que "el termini per a demanar estes ajudes estarà obert fins al 23 de setembre", i ha aclarit que "al llarg de l'estiu s'aniran publicant noves remeses a mesura que es vagen resolent sol·licituds".

Audios relacionados
Corte voz 1 - Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Maite Moreno
Audio file