EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

16:44 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els grups municipals acudixen junts a l'homenatge al jove regidor d'Ermua assassinat per ETA

Benidorm guarda cinc minuts de silenci com a repulsa al terrorisme en el 25é aniversari de l'assassinat de Miguel Ángel Blanco

13 juliol 2022
Benidorm guarda cinco minutos de silencio como repulsa al terrorismo en el 25º aniversario del asesinato de Miguel Ángel Blanco

Quasi un centenar de persones s'han donat cita hui a les portes de l'Ajuntament de Benidorm per a expressar la seua més rotunda mostra de condemna i repulsa cap al terrorisme, en el dia que es complix el 25é aniversari de l'assassinat del regidor d'Ermua, Miguel Ángel Blanco, a mans de la banda terrorista ETA.

La unanimitat i la unitat institucional han sigut els senyals distintius d'esta commemoració en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya, en la qual s'han guardat cinc minuts de silenci en homenatge al regidor assassinat.

Hui 13 de juliol es complixen vint-i-cinc anys d'aquell assassinat, un crim d'ETA que, per la seua crueltat, va commoure a la societat i a les institucions d'Espanya i del món.

Amb este motiu, i en homenatge i reconeixement a totes les víctimes del Terrorisme, l'Ajuntament de Benidorm, atenent la invitació de la FEMP, va convocar ahir a tots els seus veïns a acudir este migdia a guardar aqueixos cinc minuts de silenci, com a mostra de solidaritat i en repulsa de qualsevol classe d'acte terrorista.

L'alcalde, Toni Pérez, recordava ahir que "aquells fets tan lamentables de 1997 van marcar un punt d'inflexió en la societat espanyola respecte a la barbàrie del terrorisme i de la banda assassina ETA" i vint-i-cinc anys després és moment, va afirmar Pérez, de testimoniar que l''Esperit d'Ermua', sorgit després del segrest i posterior assassinat "del jove regidor Miguel Ángel Blanco Garrido, continua viu i forma part de la nostra història col·lectiva".