EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

09:10 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esports reobri demà la pista d'atletisme i les multiesport de la ciutat esportiva Guillermo Amor

03 agost 2017
Deportes reabre mañana la pista de atletismo y las multideporte de la ciudad deportiva Guillermo Amor

La pista d'atletisme i les multiesport situades al costat de la piscina de la ciutat esportiva Guillermo Amor tornaran a estar operatives demà, 4 d'agost, a partir del migdia, una vegada que han culminat les tasques de neteja i desmuntatge del Low Festival en ambdós instal·lacions. El regidor d'Esports i Neteja Viària, Arturo Cabrillo, ha assenyalat que "hem treballat de forma ràpida i coordinada per a tornar a posar com més prompte millor les instal·lacions esportives a la disposició dels usuaris".

Referent a açò, ha recordat que la piscina i les pistes de tenis ja es van reobrir ahir, igual que les zones d'aparcament, i ha aclarit que a partir de demà es podrà accedir de nou a totes estes instal·lacions pel vial principal de la ciutat esportiva Guillermo Amor.

Este vial estarà operatiu fins dimecres que ve, 9 d'agost, en el qual es tornarà a tancar amb motiu del muntatge del concert del punxadiscos internacional David Guetta, que se celebra el dissabte 12. Cabrillo ha explicat que el de Guetta és l'últim esdeveniment programat en l'estadi Guillermo Amor, per la qual cosa una vegada es desmunte este recinte es realitzaran les tasques preparatòries per al replantat de la gespa. Un replantat que es farà entre l'1 i el 15 de setembre segons les temperatures.