EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

14:29 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm incrementa els servicis de les seues platges amb tres ludoteques

03 agost 2017
Benidorm incrementa los servicios de sus playas con tres ludotecas

Més de 580 xiquets han gaudit d'estes instal·lacions durant el mes de juliol

Benidorm ha incrementat els servicis que oferix en les seues platges amb l'engegada de tres ludoteques durant la temporada alta, dos a la zona de Ponent i una en Llevant. El regidor de Platges, Lorenzo Martínez, ha explicat que "estes ludoteques estan operatives cada dia de la setmana, en horari de matí i vesprada, i ateses per personal especialitzat en la cura de xiquets".

La ludoteca de la platja de Llevant s'ha situat al costat de la biblioplatja, en la intersecció entre les avingudes Europa i Madrid; mentre que en Ponent s'han situat dos: una en el Parc d'Elx enfront del Passeig de Colón i una altra en La Cala, a l'altura de l'Hotel Dofí.

Martínez ha assenyalat que estes ludoteques "són una de les millores del nou contracte de la gestió integral de les platges", que presta RA Benidorm, i "funcionaran fins que finalitze el mes d'agost" de 10.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores.

L'edil de Platges ha indicat que "les dades d'usuaris que estem manejant són molt bones, donat que només al mes de juliol més de 580 xiquets i xiquetes varen fer ús de les instal·lacions", on realitzaren treballs manuals i jocs infantils. A més, els divendres a la vesprada es realitzen sessions de contacontes ambientals amb un doble objectiu: animar a la lectura i educar en la consciència mediambiental.