EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Diputació i Ajuntament cerquen portar a Benidorm un esdeveniment europeu de golf d'alt nivell

03 agost 2017
Diputación y Ayuntamiento buscan traer a Benidorm un evento europeo de golf de alto nivel

Ambdós administracions volen que la ciutat siga seu d'un torneig PGA Sènior en 2018

La institució provincial té en estos moments inversions a Benidorm per import de 2 milions d'euros

La Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament de Benidorm volen convertir la ciutat en "la capital europea del golf". Per a açò, ambdós administracions treballaran conjuntament perquè "Benidorm puga acollir un PGA sènior de golf" el 2018, segons ha anunciat el president de la Diputació Provincial, César Sánchez, després de la reunió que ha mantingut amb l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, i amb el vicepresident de la institució provincial i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón.

Sánchez ha explicat que la idea és que Benidorm siga el pròxim any seu d'alguna de les més de 10 proves del circuit PGA europeu, de tal forma que este esdeveniment esportiu d'alt nivell tinga també incidència en la resta de la Costa Blanca. De fet, s'ha mostrat convençut que d'obtenir-se esta prova "donarà molt bon retorn a la província i a Benidorm".

Després d'insistir que des de la Costa Blanca "seguirem apostant pel turisme esportiu, que ens permet desestacionalitzar", el president de la Diputació ha remarcat que este projecte de PGA explica a favor seu amb el "clima excepcional" i "els fantàstics camps de golf" de la província i "especialment de Benidorm".

L'alcalde, per la seua banda, ha subratllat que este torneig és un esdeveniment "d'alt nivell" per a la ciutat, "perquè va directament dirigit als mercats on Benidorm reposa la seua oferta, com és el mercat anglosaxó, especialment el britànic". Per a Pérez, tancar este torneig situaria a Benidorm en el mapa del golf, i suposaria "una gran inversió de promoció i en destinació".

Pérez ha indicat que seran "experts del sector" els que orientaran a la Diputació i a l'Ajuntament sobre "quina serà la data més adequada" per a este PGA dins del calendari d''opens' europeus, si bé la intenció és que la prova es tinga lloc fora de la temporada alta.

Al marge de l'"aposta ambiciosa" per portar a Benidorm este esdeveniment, president, vicepresident i alcalde han repassat durant la seua reunió totes les inversions que l'organisme provincial ha executat, està executant o executarà a la ciutat el 2017 per import d'"uns 2 milions d'euros". Així, s'han referit a la construcció del Parc de la Séquia Mare, al Pla d'Estalvi Energètic, i a inversions en matèria hídrica i en promoció d'esdeveniments. Unes inversions, totes elles, que segons l'alcalde evidencien "que la Diputació és l'administració que més recolza Benidorm".