EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:36 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol

SO 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria vol millorar l'equipament d'un recinte que acull infinitat d'espectacles i concerts, i opta per la tecnologia LED per a guanyar eficiència energètica

Esdeveniments sol·licita una subvenció per a renovar els sistemes audiovisuals de l'auditori Julio Iglesias

21 febrer 2022
Festivales y Eventos

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui sol·licitar una subvenció a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per a renovar els sistemes audiovisuals de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. El regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles, ha explicat que "este auditori acull cada any infinitat d'espectacles i concerts, especialment des que va començar la pandèmia, moment en què es va configurar com un recinte a l'aire lliure totalment segur i d'ací ve que s'haja optat per millorar les seues dotacions".

Carrobles ha informat que "a través d'esta subvenció es planteja l'adquisició de material d'il·luminació escènica d'última tecnologia LED, la qual cosa permetrà un menor consum energètic i una major eficiència". Concretament, la proposta de la Regidoria d'Esdeveniments i Festivals preveu dotar de 16 unitats d'il·luminació del tipus 'cap mòbil', per un import pròxim als 61.000 euros.

Esta subvenció se sol·licita en el marc del 'Pla de recuperació, transformació i resiliència per a finançar la modernització i gestió sostenible de les infraestructures de les arts escèniques i musicals de la Comunitat Valenciana'.

L'edil ha recordat que "amb l'adquisició d'este material continuem millorant les instal·lacions de l'auditori Julio Iglesias, perquè siga un recinte cada vegada més eficient, sostenible i còmode per als milers de persones que al llarg de l'any gaudixen dels actes que s'organitzen en este espai". Així, a la fi de 2021 es van renovar els banys públics, que "feia més de 30 anys que no es reformaven i que havien d'adaptar-se a la normativa en vigor, fonamentalment en matèria d'accessibilitat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jesús Carrobles
Audio file