EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

01:33 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Poden optar a estes localitats els residents en el tram entre les avingudes Foietes i Beniardà —imparells-

Esdeveniments i el Low Festival repartiran un centenar d'entrades per al diumenge entre els veïns de Colònia Madrid

23 juliol 2018
Eventos y el Low Festival repartirán un centenar de entradas para el domingo entre los vecinos de Colonia Madrid

El repartiment serà este dimecres a les 18.00 hores en les taquilles de l'auditori Julio Iglesias.

Igual que en les tres edicions anteriors, l'organització del Low Festival, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esdeveniments, repartirà un centenar d'entrades perquè els veïns del barri de Colònia Madrid puguen gaudir d'una jornada de l'esdeveniment. Concretament, les entrades seran per al diumenge, jornada en la qual Editors, Izal, KAKKMADAFAKKA, La MODA i Niños Mutantes seran els plats forts d'un cartell al qual se sumen més de 25 bandes o artistes.

El regidor d'Esdeveniments, José Ramón González de Zárate, ha indicat que amb el repartiment d'estes entrades "pretenem d'alguna forma compensar als veïns que viuen més prop del recinte i que, per tant, són els que més poden patir les molèsties, fent-los que participen del Low i ho senten com si fóra d'ells". De Zárate ha agraït als residents de Colònia Madrid "la paciència", i ha assegurat que "des de l'Ajuntament intentem que este tipus d'esdeveniments, que són positius per a la ciutat i el turisme, perjudique el menys possible els veïns".

Igual que l'any passat, podran optar a estes entrades "els veïns que residisquen en els carrers compresos en el tram que va des de l'avinguda de Foietes i el costat imparell de l'avinguda de Beniardà". Els interessats a obtenir una d'estes localitats "hauran d'aportar dos documents: el DNI i un volant d'empadronament que certifique que residix en l'àmbit assenyalat". Este volant poden sol·licitar-ho en l'Ajuntament o en les extensions administratives.

El repartiment d'entrades es farà este dimecres, 25 de juliol, a les 18.00 hores en les taquilles de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. De Zárate ha explicat que cada veí presencial només optarà a una entrada fins a cobrir-se el contingent de 100 residents; i ha aclarit que les entrades no es lliuraran aqueix mateix dia sinó que quedaran reservades. Així, el diumenge els veïns que hagen obtingut entrada podran arreplegar-la al seu nom en la zona d'accés al festival.