EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

10:03 AM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

900 alumnes d'educació Infantil, Primària i Secundària es podran beneficiar de la mesura

Benidorm subvencionarà amb més de 174.000 euros el transport escolar durant el pròxim curs

23 juliol 2018
Benidorm subvencionará con más de 174.000 euros el transporte escolar durante el próximo curso

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha signat hui, juntament amb representant de l'empresa Llorente Bus, José Luis Román, un acord de col·laboració que permetrà a la Regidoria d'Educació que el primer edil coordina, subvencionar el transport als estudiants que cursen els seus estudis en el complex educatiu del Salt de l'Aigua i l'IES Mediterrània.

L'Ajuntament destinarà a este propòsit poc més de 174.000 euros, amb càrrec al pressupost de 2018. D'ell podran beneficiar-se els estudiants exclosos del sistema d'ajudes al transport de la Generalitat per residir a menys de 3 km dels seus centres d'estudi. Gràcies a este conveni, els alumnes d'ensenyament Infantil i de Primària que es desplacen fins als col·legis Mestre Gaspar López i Gabriel Miró disposaran d'una subvenció del 100% del transport d'anada i tornada. D'altra banda, els estudiants de Secundària dels instituts del complex Salt de l'Aigua: Pere Maria Orts i Bosch, l'Almadrava, Beatriu Fajardo de Mendoza i Bernat de Sarrià, a més dels de l'IES Mediterrània, podran beneficiar-se d'una subvenció que cobrirà la major part del cost del trajecte en transport públic, aplicable a un viatge d'anada i un altre de tornada en una mateixa jornada.

La Regidoria d'Educació i l'empresa de transport posaran a la disposició dels estudiants de Secundària el Bo Escolar Municipal, la targeta personalitzada que permet l'accés als autobusos a preu subvencionat. Els alumnes d'Educació Primària i Infantil no requeriran d'ella. El conveni entrarà en vigor el 10 de setembre i s'allargarà fins a la finalització del curs, en juny del 2019.