EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez transmet el seu desig que el projecte tinga recorregut en el temps, sume i redunde en el destí Benidorm

En la presentació de la iniciativa Jappi Experience, l'alcalde anima que siga interoperable i se sume a Visit Benidorm Travel

04 agost 2021
En la presentación de la iniciativa Jappi Experience, el alcalde anima a que sea interoperable y se sume a Visit Benidorm Travel

Al migdia de hui, a la platja de Llevant, l'aliança d'associacions empresarials d'apartaments turístics APTUR, d'hostaleria ABRECA-COBRECA, de càmping ACA, oci nocturn OcioBal i comerç AICO, han presentat el seu projecte per a dinamitzar el mercat d'hivern a Benidorm Jappi Expercience que a més d'allotjament diversificat tant en apartaments turístics, com a càmping i hotels, inclou l'opció de restauració a través de bons digitals i descomptes exclusius en comerços, transports, pubs, discoteques, excursions, activitats d'oci a Benidorm.

L'alcalde, Toni Pérez, ha saludat la iniciativa destacant que "si alguna cosa ens ha deixat clar la pandèmia és que la unitat d'acció és important" i que la mateixa s'obri a "quasi tot del teixit productiu de la ciutat", d'acord amb les accions que escomet Benidorm durant tot el procés transitat en pandèmia.

Va destacar Pérez que els paràmetres que conformaven la iniciativa –sinergia entre el teixit productiu local, diversificació, sostenibilitat, innovació i digitalització– estan en la línia del full de ruta Benidorm DTI+Segura i va animar que el nou portal "siga interoperable i se sume a Visit Benidorm Travel".

Va recordar l'alcalde que la ciutat i les seues institucions i associacions porten treballant molt i manera constant per a viure "moments d'activitat com l'actual, perquè es tracta de continuar oferint felicitat".

"Amb la ciutat més preparada que mai", va indicar Pérez, i encara "amb la incertesa de l'estiu en curs" treballem per a assegurar una tardor-hivern i mantindre i posicionar la marca amb la mateixa intensitat amb què "hem treballat sempre en el recordatori d'un Benidorm amable, obert i segur".

Jappi Experience inclou també una assegurança sanitària Covid que inclou fins i tot la repatriació.

Va finalitzar l'alcalde Toni Pérez desitjant que "el projecte tinga recorregut en el temps, que sume i que el treball redunde en benefici de Benidorm i, també, de les marques Costa Blanca, Comunitat Valenciana i Espanya".

En la presentación de la iniciativa Jappi Experience, el alcalde anima a que sea interoperable y se sume a Visit Benidorm Travel