EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb totes dos mesures es millora la imatge de la ciutat

Benidorm reforça l'aigualeig de carrers i estén el pilot de contenidors de llevadissos a Ramos Carratalá

04 agost 2021
Benidorm refuerza el baldeo de calles y extiende el piloto de contenedores de ‘quita y pon’ a Ramos Carratalá

L'Ajuntament de Benidorm ha reforçat encara més el dispositiu d'aigualeig de carrers i ha estés el projecte pilot de contenidors de llavadissos a la confluència dels carrers Antonio Ramos Carratalá i Mercat, segons ha traslladat hui l'edil de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate. Amb totes dos mesures "es millora la imatge de la ciutat" en un moment de gran afluència de visitants.

Segons ha detallat De Zárate, al dispositiu habitual de neteja passa de tres a cinc aigualejadores i de dos a tres tancs, al mateix temps que també "es reforça el personal". Així, a les tres aigualejadores que funcionen regularment en horari de matí "se sumen una extra en la mateixa franja i una cinquena en horari de vesprada, i una fregadora també en torn matutí; mentre que als dos tancs que operen en horari nocturn s'afig una tercera al matí".

L'edil ha explicat que "la falta de pluges i la important afluència de persones a la ciutat fa necessari este reforç per a mantindre la neteja i imatge de la ciutat i acabar amb les taques que es generen, sobretot, en les zones de contenidors i papereres".

De Zárate ha apuntat que "encara que diàriament s'aigualegen i netegen les zones més transitades, com puguen ser els passejos i el Parc d'Elx, no és possible arribar a tots els punts de la ciutat". Per això, ha fet una "crida" a la ciutadania al fet que comunique a la Regidoria de Neteja Viària les zones en les quals és necessari actuar i "intentarem fer-ho com més prompte millor".

D'altra banda, ha informat que "des d'este dilluns el projecte pilot de contenidors llevadissos està funcionant en un tercer punt: la confluència dels carrers Antonio Ramos Carratalá i Mercat". De Zárate ha recordat que "en este punt va caldre instal·lar contenidors en superfície, ja que els soterrats ja han superat la seua vida útil de 10 o 12 anys, per la qual cosa pràcticament estan inutilitzats".

Igual que en la plaça de la Constitució i en l'Hort de Colón, s'havia detectat que en este punt la presència de fem en els contenidors era constant al llarg del dia "com que no es respecten els horaris per a traure el fem que establix l'ordenança municipal". Per això, s'ha implantat el mateix sistema pel qual els contenidors es col·locaran en la via pública a les 20.00 hores i es retiraran abans de les 8.00 hores, assegurant així el compliment dels horaris establits.

De Zárate ha agraït "la col·laboració de la ciutadania" a l'hora de "mirar per la imatge de Benidorm i respectar l'ordenança", i ha assegurat que el sistema de contenidors de 'quitació i posa' estan tenint bon acolliment.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 González de Zárate
Audio file