EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

18:13 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han tractat aspectes com a neteja, senyalització o mobiliari urbà

Els veïns de la Cala avaluen l'acció municipal en el barri

22 abril 2021
Els veïns de la Cala avaluen l'acció municipal en el barri...

Este matí, els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i Espai Públic, al costat dels vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, han mantingut una reunió de treball, dins de la campanya 'A peu de carrer', amb una desena veïns i representants de les associacions de la Cala. L'objectiu: avaluar la gestió municipal i planificar altres noves actuacions de cara al futur en el barri.

Ana Pellicer ha agraït "que cada setmana" i "en cadascuna de les zones" de Benidorm "sorgisquen inquietuds" i que estes siguen plantejades pels veïns "que acudixen" a les convocatòries realitzades per Participació Ciutadana per a donar a conéixer "les necessitats dels barris".

En esta ocasió s'han tractat aspectes com a "neteja, senyalització i mobiliari urbà" que han sigut abordats especialment per González de Zárate, responsable a més d'àrees com a Neteja Viària i Obres.

Ana Pellicer, finalment, ha anunciat que la setmana pròxima 'A peu de carrer' es traslladarà al Passeig de Ponent, concretament a la zona d'Armada Espanyola confrontant amb l'Hotel Poseidón, a les 10.00 del matí. L'edil ha fet una crida perquè tot veí que vulga plantejar dubtes o accions al govern municipal acudisca a la trobada.