EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

19:59 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez participa en el VIII Fòrum de Turisme de Canàries en un panell sobre la digitalització de les destinacions turístiques

Benidorm rebrà demà a Tenerife el Premi Mencey Futurista com la destinació turística pionera més intel·ligent d'España

22 abril 2021
Benidorm rebrà demà a Tenerife el Premi Mencey Futurista com la destinació turística pionera més intel·ligent d'España...

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez, participarà demà tard en el panell que tanca el VIII Fòrum Nacional de Turisme per a empresaris i professionals del Turisme, Futurisme 2021, que s'organitza a Tenerife, Illes Canàries, en dos jornades de treball.

Este matí, Futurisme Canàries ha sigut inaugurat pel secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, al costat de la consellera de Turisme de Canàries, Yaiza Castella, al president del Capítol Insular de Tenerife, Pedro Martín, i l'alcalde d'Arona, José Julián Mena.

El president d'Hosbec, Toni Mayor, ha participat en el Gran Debat Hoteler i esta vesprada ho farà el secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en l'anàlisi de la proposta i gestió dels corredors turístics segurs.

Demà divendres, es debatrà les qüestions de connectivitat sobre les destinacions turístiques, la predicció dels riscos en aqueixos destins, l'aplicabilitat de la Intel·ligència Artificial en el sector i les qüestions de la digitalització de les destinacions turístiques.

Finalitzarà el fòrum amb el panell que analitzarà la digitalització en destins en la nova era del Turisme i en el qual participarà l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, en un debat moderat per Antonio López d'Àvila, qui des del seu lloc en Segittur va impulsar el concepte Smart Tourism al començament de la dècada. Li acompanyaran en el debat el conseller de Turisme de Tenerife, David Pérez, i el director gerent de Turisme Illes Canàries, Juan José Lorenzo, al costat dels directius de NH Hotels, Pedro Molleda, PwC España, Cayetano Soler, i Spring HG, Raúl Domínguez.

Prèviament, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, haurà rebut el Premi Honorífic Mencey Futurista a la Destinació Turística Pionera més intel·ligent d'Espanya que ha atorgat Futurisme Canàries 2021.

El congrés #Futurismo2021 pot seguir-se a través de la web https://futurismocanarias.com estant programat el panell de debat sobre la digitalització de destins i empreses a les 19 hores de demà 23 d'abril.