EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

20:21 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les 40 imatges s'han distribuït en els Espais d'Art Urbà 'Ponent', 'Els Tolls' i 'El Carrasco', i es podran vore fins al 29 de juny

Benidorm exhibix tres sèries fotogràfiques de l'alacantí José Carlos Bernabéu

22 abril 2021
Benidorm exhibix tres sèries fotogràfiques de l'alacantí José Carlos Bernabéu...

Els Espais d'Art Urbà 'Ponent', 'Els Tolls' i 'El Carrasco' exhibixen fins al pròxim 29 de juny tres sèries fotogràfiques de l'alacantí José Carlos Bernabeu, centrada cadascuna d'elles en un tema: urbà, industrial i platja. En l'estrena d'esta mostra, l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, juntament amb el mateix fotògraf i la comissària de l'exposició, Alicia Lamarca, entre altres, han recorregut hui l'Espai d'Art Urbà de 'Ponent' per a conéixer la primera d'estes sèries.

Pellicer ha explicat que "cadascun dels espais d'*art urbà acull una de les sèries, de manera que proposem a l'espectador recórrer cadascun d'ells per a descobrir la visió i l'estètica de José Carlos Bernabéu respecte al paisatge urbà, industrial o les platges, comprovant com que és capaç de captar amb mirada artística qualsevol objecte quotidià i convertir-lo en art".

Així, en 'Ponent' es concentren les 16 instantànies que componen la sèrie de temàtica urbana. La sèrie industrial i les seues 14 fotografies poden vore's en 'Els Tolls', mentre que les 10 imatges de platja són les protagonistes de 'El Carrasco'.

La regidora de Patrimoni Històric i Cultural ha indicat que "amb esta triple mostra, continuem afermant la nostra aposta per fer dels carrers de Benidorm un gran museu a l'aire lliure, acostant la cultura a la ciutadania i integrant-la en el paisatge urbà". "Una aposta –ha recordat– que iniciem fa tres anys amb la primera mostra del 'Benidorm Exposa', un projecte que reeditem any a any i en el qual s'integren les diferents propostes que progressivament exhibim en els espais d'art urbà de la ciutat".

Pellicer ha insistit que "a l'hora de programar estes exposicions tractem de plantejar propostes diferents, noves o particulars, i també donar visibilitat als professionals de la fotografia de la província que són molts, rellevants i amb projecció o trajectòria". És el cas de Bernabéu, que en 2020 va ser un dels seleccionats per PhotoESPAÑA per al seu festival anual.