EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha adjudicat fins a finals de desembre este servici, que es licitarà llavors per un període major

Els tres bars de la Ciutat Esportiva reobrin este cap de setmana

15 juliol 2021
Los tres bares de la Ciudad Deportiva reabren este fin de semana

Els tres bars de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor reobriran este cap de setmana, després que la Junta de Govern Local haja aprovat hui la proposta per a adjudicar el servici fins a finals de desembre. La regidora de Contractació, Aida García Mayor, ha explicat que "tal com marcava el plec de condicions, es tracta d'una concessió temporal i l'empresa adjudicatària haurà de gestionar els tres establiments situats al costat de la piscina, en l'estadi i entre este i el camp de futbol de gespa artificial".

García Mayor ha assenyalat que "en tractar-se d'una concessió temporal fins al mes de desembre, no s'exigirà el pagament de cànon a l'Ajuntament, un concepte que sí que s'inclourà en el concurs que es convoque a la fi d'any per a cobrir el servici per un període de temps més prolongat".

La responsable de Contractació ha detallat que "a l'hora d'adjudicar este servici, ha prevalgut la carta de menjars i begudes presentada pels quatre licitadors, decantant-se la balança a favor de la proposta que inclou tres menús diaris a un preu molt assequible; una oferta de tapes variada i econòmica; i uns preus competitius d'aigua, café i entrepans".

Per la seua banda, l'edil d'Esports, Mariló Cebreros, ha indicat que "amb la reobertura dels tres bars, estes instal·lacions van recobrant progressivament la normalitat, com ho va fent la mateixa activitat esportiva que durant diferents moments de la pandèmia s'ha vist molt limitada".

En este sentit, ha recordat que "successives normatives sanitàries han restringit l'accés de públic als estadis i competicions esportives, la qual cosa feia inviable l'activitat d'hostaleria; una situació que gradualment s'ha anat reformulant".

Cebreros ha recalcat que "amb la reobertura dels tres bars, atenem la petició de molts usuaris, donem este servici complementari i necessari en les nostres instal·lacions esportives i propiciem que una empresa de Benidorm puga generar activitat en un moment econòmic que continua sent complicat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Aida García Mayor
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Aida García Mayor
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mariló Cebreros
Audio file