EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

14:38 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este carril reduïx l'entrada de vehicles en la rotonda de l'avinguda Comunitat Europa i dona més fluïdesa al trànsit d'eixida del complex escolar i esportiu

Benidorm obri el nou carril d'incorporació que connecta el Salt de l'Aigua amb l'N-332 i l'autovia

15 juliol 2021
Benidorm abre el nuevo carril de incorporación que conecta el Salt de l’Aigua con la N-332 y la autovía

L'Ajuntament de Benidorm ha obert hui al trànsit el nou carril d'incorporació des del complex escolar i esportiu del Salt de l'Aigua fins a la carretera N-332 i l'autovia. Segons ha explicat l'edil de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, amb este carril "llevem trànsit a la rotonda de l'avinguda Comunitat Europea en propiciar que els vehicles que ixen del complex escolar, del Palau d'Esports o del recinte de la grua i vulguen desplaçar-se a la zona de Ponent o prendre l'N-332 o l'antiga AP-7 s'incorporen directament a estes vies, sense necessitat d'accedir a la glorieta".

De Zárate ha indicat que "a part de descongestionar esta rotonda, la posada en marxa del carril d'incorporació també donarà més fluïdesa al trànsit d'eixida del Salt de l'Aigua, que sol ser una mica més dens en les hores punta d'entrada i eixida dels centres escolars de la zona, a la qual acudixen uns 4.000 alumnes i alumnes, o quan se disputen competicions esportives". A més, amb la creació d'este carril "s'atén el requeriment fet pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana".

L'edil de Mobilitat ha detallat que este carril té una longitud de 100 metres i la seua execució ha suposat una inversió d'una mica més de 57.000 euros, inclosa dins del projecte de 'Millora de la pavimentació de zones escolars i altres vies'.

Així mateix, ha recordat que "fa uns mesos també generem un carril d'incorporació des de l'avinguda Europa a Comunitat Valenciana, justament també amb l'objectiu d'alleugerir el trànsit de la rotonda que enllaça amb Comunitat Europea". Després de diversos mesos obert, "hem constatat que este carril efectivament està donant més fluïdesa al trànsit de la zona, una de les principals vies d'accés a Benidorm".

Fotografía 360. Mueva el cursor para desplazarse por la superficie 

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file