EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Participaran 21 clubs de tota Espanya. 6 de la Comunitat Valenciana, entre ells el Club Natació Benidorm

400 nadadors se citen a Benidorm en el Campionat d'Espanya Júnior-Sènior de Natació amb aletes

15 juliol 2021
Presentación del campeonato de España.
Presentación del campeonato de España.

Este cap de setmana, el 17 i el 18 de juliol, se celebrarà en la piscina olímpica de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor la cinquantena edició del Campionat d'Espanya Júnior-Sènior de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Clubs. Un esdeveniment que reunirà 400 nadadors de tota Espanya de 21 clubs, sis d'ells valencians com el Club Natació Benidorm.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha presentat el campionat al costat del vocal de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, José Antonio Mateo, en representació també hui de la Federació Espanyola, i del president del Club Natació Benidorm, Juan Carlos Hernández.

Cebreros ha assenyalat que l'esdeveniment seguirà un estricte protocol anti Covid-19 "per a total seguretat dels participants" que en esta ocasió impedirà "l'accés del públic" a les instal·lacions de la piscina municipal amb l'objectiu de "complir amb la normativa establida per les autoritats sanitàries".

D'esta manera, ha subratllat Mateo, a tots els nadadors, voluntaris i organització "se'ls ha exigit un test d'antígens per a poder accedir a les instal·lacions" el que, sens dubte, serà "un treball ardu". No obstant això, gràcies a l'experiència adquirida durant la pandèmia, el representant de la Federació s'ha mostrat convençut que "tot eixirà perfecte".

Este serà el campionat al qual "més nadadors hem aconseguit portar dels cinquanta que portem", ha destacat José Antonio Mateo. En ell competiran clubs que mai ho havien fet amb anterioritat, demostrant el creixement d'esta pràctica esportiva. El portaveu de les federacions ha mostrat el seu orgull per l'acolliment donat per Benidorm en "unes instal·lacions magnífiques que, gràcies a estar a l'aire lliure" permetrà "tindre un control major del problema de la Covid-19".

Per part seua, Juan Carlos Hernández, ha precisat que esta serà "la primera vegada" que el Club Natació Benidorm aportarà "un equip absolut" i ha apuntat "a un parell de xavals" de l'entitat, entre ells el benidormer Carlos Rogel "que apunta molt alt" amb tres ors i dos rècords d'Espanya en l'últim campionat d'Espanya infantil i cadet d'esta modalitat i que serà un dels xics "a tindre en compte" en el futur del panorama nacional.

La natació amb aletes és una disciplina esportiva la particularitat de la qual és la velocitat. Se'l considera, ha apuntat Mateo, "la Fórmula 1 de la natació". Els esportistes utilitzen elements propulsors com 'monoaletes' o 'aletes'. L'especialitat esportiva disposa de quatre tècniques diferents: nade en superfície, apnea, immersió amb escafandre i nade en aigües obertes.

Malgrat que l'accés al públic està vetat per exigència de les autoritats sanitàries, la competició podrà seguir-se en visionat continu a través del canal de YouTube de la federació en https://www.youtube.com/watch?v=wouxbtewp7m.

Audios relacionados
Corte de voz de Mariló Cebreros #1
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Mariló Cebreros #2
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de José Antonio Mateo #1
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de José Antonio Mateo #2
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de José Antonio Mateo #3
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Juan Carlos Hernández
Audio file