EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

07:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alumnat ha finalitzat estos dies el muntatge dels seus projectes audiovisuals, centrats en la igualtat de gènere

Els sis curtmetratges del projecte 'Documóvil', rodats per estudiants d'ESO i Batxiller, llestos per a la seua estrena

23 juliol 2021
Proceso de montaje de los cortometrajes de Documóvil

Igualtat preveu presentar i projectar els 'curts' a la fi d'agost a l'auditori Óscar Esplá.

Els sis curtmetratges del projecte 'Documóvil, impulsat per la Regidoria d'Igualtat i en el qual participen estudiants d'ESO i Batxiller de Benidorm, ja estan llestos per a la seua estrena. Al llarg d'esta setmana, i amb l'ajuda del professor d'Audiovisual del projecte, l'alumnat ha culminat el procés de muntatge dels seus 'curts' en un espai habilitat per la Regidoria en l'edifici de l'Ajuntament. Uns curtmetratges que prèviament el mateix alumnat ha escrit, guionitzat, rodat i interpretat.

La regidora de l'àrea, Ángela Zaragozí, ha compartit hui una trobada amb els i les participants per a conéixer més de prop les seues impressions sobre esta tercera edició del 'Documóvil', en la qual "hem ampliat un grup més que en les anteriors, per la qual cosa comptarem amb sis curtmetratges" en lloc de cinc.

Zaragozí ha avançat que "pels fragments que hem pogut veure durant el procés de muntatge, els 'curts' d'esta edició tenen un nivell excel·lent"; i ha destacat que este 'Documóvil' "ha comptat fins i tot amb grups de teatre que han volgut sumar-se per a engrandir este projecte audiovisual".

La responsable d'Igualtat ha animat a la ciutadania al fet que "vengen a veure la projecció del treball d'estos xics i xiques que, a més de viure una experiència molt positiva, estan cada any més entusiasmats amb el projecte". Així mateix, ha afirmat que "és un orgull vore este grup de xics i xiques tan implicats en tots els temes de gènere, com ho plasmen i les hores que estan dedicant a tot el procés creatiu del curtmetratge".

Està previst que els 'curtmetratges' s'estrenen a la fi d'agost, en un dia encara per determinar, a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera.

'Documóvil' és una iniciativa de la Regidoria d'Igualtat dirigida a estudiants de 3r de l'ESO a 2n de Batxiller i amb la qual s'inicien en la producció audiovisual i roden els seus propis curtmetratges amb un tema central: la igualtat de gènere. És una activitat extraescolar i gratuïta, en la qual l'alumnat rep formació audiovisual i en igualtat de gènere; uns coneixements teòrics i pràctics que posteriorment plasmen en els seus curtmetratges, rodats amb equips professionals.

Proceso de montaje de los cortometrajes de Documóvil
Audios relacionados
Ángela Zaragozí Documóvil 1
Audio file
Audios relacionados
Ángela Zaragozí Documóvil 2
Audio file
Audios relacionados
Ángela Zaragozí Documóvil 3
Audio file