EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

23:55 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

oni Pérez destaca les singularitats de Benidorm com a plató

Benidorm acull esta nit la premier d'El Cover, a la Platja del Mal Pas

23 juliol 2021
Toni Pérez junto al elenco de El Cover.
Toni Pérez junto al elenco de El Cover.
  • L'alcalde, al costat del director, Secun de la Rosa, i l'elenc d'actors ha destacat les vivències del rodatge.
  • Els actors han manifestat el seu "orgull per estar en una pel·lícula comercial que sorgix d'una pel·lícula d'autor", entre elogis a Benidorm: "si estimem als artistes, estimem a esta ciutat".

La Platja del Mal Pas acollirà esta nit l'estrena d'El Cover al compàs de l'arribada a les sales cinematogràfiques.

L'alcalde, Toni Pérez, hui, juntament amb el director Secun de la Rosa, i l'elenc d'actors, presentava la pel·lícula als mitjans de comunicació assenyalant les peculiaritats d'un rodatge que va interrompre la pandèmia i l'estat d'alarma, però que amb les primeres finestres de mobilitat i retorn a l'activitat, l'equip va tornar a Benidorm per a finalitzar el rodatge.

Pérez va destacar que a ell "esta pel·lícula també li fa sentir molt orgullós com a persona i per Benidorm"; va elogiar el treball del director, actors i equip i va assenyalar que El Cover tanca i mostra la vida de moltes persones que tenen en la música i perseguixen un somni, com a Benidorm, barallant per arribar a dalt o sostindre's ací, per fer feliços als altres".

El Cover, va dir l'alcalde, "té més significat que una gran pel·lícula: la mateixa trajectòria del rodatge que s'ha manifestat en una injecció espectacular d'ànim perquè, malgrat la pandèmia i les seues conseqüències, s'ha acabat".

Va recordar l'alcalde la projecció de Benidorm en el món dels rodatges i la labor de la Benidorm Film Office sintetitzant-ho en què "en cos i ànima tot Benidorm està, tots a l'una, en qualsevol modalitat de rodatges", traslladant i aplicant "hospitalitat, calidesa i tracte humà".

El director, Secun de la Rosa, que va destacar que compartia les paraules de l'alcalde, va assenyalar que l'objectiu d'esta pel·lícula era "respectar als artistes i retratar un Benidorm amb el respecte de tot el que es veu d'ell", en moments viscuts "amb molta il·lusió". Per al director "Benidorm és una ciutat musical" i és música "el que a Benidorm es respira d'una manera especial". "Si estimem als artistes, estimem a esta ciutat", va concloure De la Rosa.

Els actors Lander Otalola, Martina Salas i Alex Moner han destacat l'equip conformat, "com a família", durant el rodatge i manifestat el seu amor per la ciutat. El productor Kiko Martínez va insistir en el seu suport al treball de De la Rosa, a nous projectes i al fet que "Benidorm quede en l'imaginari col·lectiu" amb pel·lícules com El Cover, assenyalant la vinculació de la ciutat amb la música i els artistes. José Ramón del Riu, d'Universal Music, va assenyalar, finalment, el detall que hui, en el desé aniversari de la defunció d'Amy Winehouse arriba, a Benidorm, l'estrena d'El Cover.

Audios relacionados
Corte de voz de Toni Pérez #1
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Toni Pérez #2
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Toni Pérez #3
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Toni Pérez #4
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Toni Pérez #5
Audio file