EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

03:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els gladiadors retalladors prenen la plaça de Bous de Benidorm

13 juliol 2017
Els gladiadors retalladors prenen la plaça de Bous de Benidorm

Un espectacle a preus populars en el qual col·labora la Comissió de Festes Majors Patronals

La Regidoria de la plaça de Bous ha programat dos esdeveniments per a este estiu en col·laboració amb la Comissió de Festes Majors Patronals i l'empresa Tauroemoción, que tindran lloc els dies 21 de juliol i 11 d'agost.

El regidor de la plaça de Bous, Jesús Carrobles, al costat del representant de l'empresa promotora, Javier Palomeque, han anunciat este migdia l'espectacle del divendres 21 de juliol que serà de retalladors però, ha puntualitzat, "amb un format nou i diferent", alguna cosa innovadora "que no s'ha vist mai i que és la primera vegada que es farà a la ciutat": els artistes taurins es presentaran davant el respectable com si la plaça benidormera fóra el circ de Roma, vestits de gladiadors, els Gladiadors del segle XXI.

Javier Palomeque ha assenyalat que hi haurà una "part seriosa" que seran "els gladiadors fent retallades i salts" però que també hi haurà una altra còmica on estaran "Don Tancredo, Balancín, Manso, Humano i famosos personatges d'animació". Un espectacle "per a tots els públics", ha matisat.

Els preus d'este espectacle còmic taurí de retalladors seran de 12 euros l'entrada general, 7 els xiquets menors de 14 anys i gratis els menors de 6 que acudisquen acompanyats per adults. Les entrades poden adquirir-se des de hui mateix i fins al dia de l'espectacle al quiosc de la plaça de la Hispanitat i en les taquilles el divendres 21.

Sobre l'esdeveniment d'agost, des de la Regidoria solament han avançat que es tractarà d'un espectacle de domatge eqüestre.