EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

11:05 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Molt núvol con lluvia escasa

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

85%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria de Neteja Viària seguix amb les labors d'adequació després d'actuar al carrer Pintor Ufanós i la plaça de la Senyoria, ampliant a més la capacitat de recollida

Els contenidors soterrats del carrer Goya tornaran a estar operatius el cap de setmana

11 juny 2024
Los contenedores soterrados de la calle Goya volverán a estar operativos a final de semana

La Regidoria de Neteja Viària de l'Ajuntament de Benidorm, de la mà de la concessionària Foment de Construccions i Contractes, posarà de nou en servici els contenidors soterrats del carrer Goya, que feia ja un temps que estaven inoperatius. Hui mateix s'han iniciat les labors d'adequació d'estos, que estaran en funcionament de cara al cap de setmana.

L'edil de l'àrea, Luis Navarro, ha recordat que "en este punt hi ha cinc contenidors soterrats, dos destinats als residus orgànics i a la fracció reste i tres de recollida selectiva de vidre, envasos i paper-cartó". Amb l'actuació "mantindrem el nombre de contenidors però ampliant en un 15% la capacitat de recollida". Una vegada completada l'actuació, la capacitat total de recollida en este punt serà de 15.500 litres.

Estos nous contenidors, malgrat ser més grans, estan fabricats amb materials més lleugers, "la qual cosa reduïx el pes i simplifica el seu manteniment". A més, els contenidors destinats a selectiva "té la bústia unida al depòsit, la qual cosa impedix que els residus es desborden dins del fossat, millorant així la gestió i neteja d'estos espais subterranis".

Navarro ha explicat que esta actuació "s'emmarca dins dels treballs previstos per a enguany en el projecte de servici" i se sumen als ja executats al carrer Pintor Ufanós i la plaça de la Senyoria.

Audios relacionados
Corte voz 1 Luis Navarro
Audio file
Corte voz 2 Luis Navarro
Audio file
Corte voz 3 Luis Navarro
Audio file