EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

00:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde Toni Pérez i el Rotary Club han fet lliurament a la directiva i els usuaris del centre d'un xec amb els diners obtinguts en l'esdeveniment

El V Cros Solidari Doble Amor recapta 14.423 euros per a contribuir al funcionament d'esta entitat social

11 juny 2024
El V Cross Solidario Doble Amor recauda 14.423 euros para contribuir al funcionamiento de esta entidad social

La xifra bat tots els rècords registrats fins a la data.

El Cros Solidari Doble Amor, celebrat el passat 12 de maig al parc del Moralet, va aconseguir recaptar en la seua cinquena edició un total de 14.423,20 euros per a contribuir al funcionament diari d'esta entitat social, on acudixen més de mig centenar de persones amb diferents capacitats intel·lectuals de Benidorm i altres municipis de la Marina Baixa. L'alcalde Toni Pérez; el president del Rotary Club, Juan Ángel Ferrer; i el responsable del Grup Brotons, Pepe Brotons, han fet lliurament hui d'un xec amb tots els diners recaptats al president de l'entitat, José Luis Calvo, i als usuaris del centre. Una recaptació amb la qual "es baten tots els rècords registrats fins ara" i que supera amb escreix la de l'any anterior, que va ser de 5.500 euros.

Toni Pérez ha destacat, malgrat tractar-se d'un esdeveniment esportiu, "esta activitat és molt més que una carrera de camp a través" i ha agraït als benidormers "el seu suport i col·laboració". "Quan presentem la carrera a principis del mes de maig, vam fer una crida per a intentar superar les xifres de participació de l'any anterior i l'hem aconseguit amb escreix", ha traslladat. Igualment, el primer edil ha felicitat els usuaris del Doble Amor, que també van prendre part en la carrera, convertint-se en protagonistes d'esta jornada solidària, lúdica i esportiva, i ha posat un nou repte per a tots els presents:

"Tenim 14.423 raons –en al·lusió als diners recaptats– per a començar a treballar des d'ara mateix en la sisena edició".

Per part seua, el president del *Rotary Club ha recordat que esta organització, que acaba de commemorar el seu trenté aniversari i de retre homenatge a un dels seus fundadors, Enrique Ballester, "col·labora des del primer dia amb el Doble Amor i continuarà fent-ho cada dia". A més, Juan Ángel Ferrer ha dit que l'import recaptat "és un èxit de tots".

Finalment, el president del Doble Amor, José Luis Calvo, ha assenyalat que "s'han complit amb escreix els objectius que teníem en esta cinquena edició, que eren aconseguir un suport econòmic per al centre; donar visibilitat als nostres usuaris i al treball que fem amb ells; i retornar a Benidorm una miqueta de tot el que Benidorm ens aporta a nosaltres".

El Cros Solidari Doble Amor es va celebrar el passat 12 de maig i va comptar amb al voltant de 675 inscrits, superant en més 200 persones les xifres de 2023, quan es van recaptar 5.500 euros. D'eixos 675 inscrits, 220 van participar en el Cros en la modalitat de corredors; 115 ho van fer en marxa nòrdica i 340, en les carreres infantils, congregant en tots els casos una elevada participació de persones a títol individual i també una àmplia presència de clubs esportius i altres organitzacions socials de Benidorm i la Marina Baixa per a abrigallar al Doble Amor.