EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

16:46 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El V Open de pàdel de la Penya Paparinell es jugarà en el Palau a partir del 18 de setembre

14 setembre 2017
El V Open de pádel de la Penya Paparinell se jugará en el Palau a partir del 18 de septiembre

La iniciativa pretén recaptar fons per a les Festes Majors Patronals de novembre

En les pistes del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm es disputarà, a partir del pròxim dilluns, 18 de setembre, i fins al diumenge 24, la cinquena edició de l'Open de pàdel Penya Paparinell', catorzena prova del Circuit de pàdel de la Marina Baixa.

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha presentat este matí la competició en presència del president de Paparinell, Francisco Ivars i el representant de Pàdel Palau, Juanjo Martínez.

Arturo Cabrillo ha recordat que este open és "un referent en el període final de l'estiu" que pretén congregar a afeccionats a este esport i penyistes per a gaudir d'unes jornades lúdiques i esportives "que serviran per a recaptar fons per a les Festes Majors Patronals de la ciutat". L'edil d'Esports ha anunciat també que els partits es disputaran en les categories masculina, segona i tercera amb llicència i quarta i cinquena sense ella. En femenines, tercera amb llicència i quarta sense.

Juanjo Martínez ha recordat que la inscripció deu realitzar-se "per parelles, a 20 euros per persona". Els inscrits rebran una samarreta tècnica commemorativa i no hi ha un nombre màxim de participants. Per la seua banda, Francisco Ivars ha agraït la col·laboració de la Regidoria i de Pàdel Benidorm i ha anunciat que hi haurà premis en metàl·lic i en material esportiu "gràcies als patrocinadors". Els interessats poden apuntar-se en les instal·lacions del Palau d'Esports, en el telèfon 681 347 225 i en la web de la Federació: www.padelcv.com