EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

22:59 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm no percep inseguretat entre els turistes que la visiten

14 setembre 2017
Benidorm no percibe inseguridad entre los turistas que la visitan

Els turistes no han observat cap motiu que altere la seua percepció de seguretat en la ciutat després dels atacs terroristes ocorreguts a Catalunya, ho confirma l'"Índex de Seguretat" de Mabrian, així com una enquesta realitzada per BigData Hosbec.

La primera qüestió a la qual s'han enfrontat la gran majoria de destinacions turístiques és conéixer si els atemptats terroristes de Barcelona han tingut conseqüències negatives en la seua percepció de seguretat. Benidorm ha mantingut un índex mitjà en tot el mes d'agost de 94,75 sobre 100.

En creuar els resultats amb una enquesta realitzada per BigData Hosbec sobre si s'havien produït cancel·lacions en els hotels de Benidorm a causa dels atemptats, reforcen encara més l'índex, ja que la resposta va ser negativa. En conseqüència, s'afirma que Benidorm en un dels mesos que major nombre de visites que rep té uns alts índexs de seguretat percebuda pels turistes.

Gràcies a les escoltes actives en les xarxes socials es pot començar a conéixer als visitants. D'una banda, el turisme nacional creix enfront de la resta, arribant a ser els principals protagonistes d'una destinació madura de "Sol i platja", este producte té un índex de 93,02. Els turistes que visiten les platges i comenten en Twitter (16%), i Instagram (84%), són la gran majoria espanyols (44%), gran part de la Comunitat de Madrid (28%) i de la mateixa Comunitat Valenciana (17%). D'altra banda, el turisme internacional "de platja" es dividix en britànics (20%), francesos (6%), italians (5%), així com un 25% d'altres països. La platja que més esments rep és la de Llevant, seguida de la de Ponent. Destacar la incursió en el rànquing de la Cala del Ti Ximo.

La mateixa metodologia del BigData i els registres en les xarxes, ajuda a reconéixer l'exemple del turista britànic de qualitat que viatja a la ciutat. Estes característiques les representa el visitant de Londres, amb preferències sobre el producte "Sol i platja" (30%) però amb una diversificació representada en: "Familiar" (16%), "Natural" (16%), "Actiu" (9%) o "Cultural" (10%). S'arrepleguen més registres d'homes (61%) que de dones. Afegint que el turista de Londres té una percepció bona sobre Benidorm (62,35), i excel·lent (100) sobre el clima i la seguretat.

En referència a les escoltes sobre el producte turístic cultural, l'espectacle de David Guetta acapara el 40% dels comentaris, seguint-li l'Iberia Festival (25%) i Low Festival 19%, tenint en quanta que este últim esdeveniment va tenir lloc a la fi de juliol, i estes dades són del mes d'agost.

En conclusió, el mes d'agost seguix sent un referent en el turisme nacional, i gràcies a l'escolta activa en línia i fora de línia es poden conéixer els resultats sobre el que comenten els turistes de Benidorm. Des de Visit Benidorm s'aposta per la importància del BigData i la seua funció específica de conéixer i investigar les dades que s'extrauen de les escoltes actives del món en línia, a fi d'aplicació en la governança de la ciutat, i sobretot la seua aplicació en la promoció turística.