EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:35 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El turista MICE de França i Bèlgica en el punt de mira de Benidorm

24 març 2017
El turista  MICE de Francia y Belgica en el punto de mira de Benidorm

La Fundació Turisme de Benidorm està duent a terme esta setmana dos importants accions promocionals amb la finalitat d'atraure més turistes MICE (Meetings, Incentius, Conferències i Esdeveniments) a Benidorm i seguir d'esta manera desestacionalitzant la demanda i diversificant la cartera de productes que oferix la ciutat.

D'una banda, Visit Benidorm va estar present ahir en el Global Mice Day de Brussel·les, un workshop b2b en el qual Benidorm va comptar amb una taula pròpia gràcies a la qual va poder mantindre diverses reunions amb agents de viatges de tota Europa que van poder descobrir les possibilitats que Benidorm pot oferir a l'hora de realitzar, esdeveniments, congressos i viatges d'incentius.

D'altra banda, Visit Benidorm duu a terme estos dies un viatge de premsa amb el periodista francés Vincent Monicault, que escriu per a la revista Tendance Nomad que compta amb 15.000 lectors i esta reconeguda com una de les quatre revistes MICE més importants del país. Gràcies a este presstrip, Benidorm apareixerà en un article a doble pàgina en esta revista.

Amb ambdós accions, es pretén seguir posicionant l'oferta MICE de Benidorm en dos mercats emissors importants com són el belga i el francés. Hui dia, Benidorm no oferix únicament sol i platja sinó que compta amb una àmplia i variada gamma de productes per a practicant tots els segments de demanda, per açò, des de Visit Benidorm s'està treballant constantment a donar a conéixer tots estos productes a la seua potencial demanda en tota Europa.