EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:17 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El reconeixement ha recaigut en l'alumne Iñaki Cupini Yepes, de l'IES Beatriu Fajardo de Mendoza, que va assolir una nota mitjana de 11,775

El Rotary Club entrega el 'XII Premi Isidro Cortina' al Millor Estudiant de Batxillerat, dotat amb 3.000 euros

08 febrer 2024
Premio Isidro Cortina del Rotary Club
Premio Isidro Cortina del Rotary Club

El Rotary Club de Benidorm ha fet lliurament este migdia del premi 'Isidro Cortina' a l'estudiant Iñaki Cupini Yepes, un premi dotat amb 3.000 euros que reconeix al millor estudiant de Batxillerat de la Marina Baixa. El jove ha aconseguit una nota mitjana d'11,775.

Cupini ha sigut el guanyador de la XII edició del premi anual convocat pel Rotary Club de Benidorm i ho ha assolit l'any en què el seu centre educatiu complix el seu 25 aniversari. La qualificació reeixida per l'alumne s'obté de la nota mitjana de Batxillerat i la nota de la prova de Selectivitat en fase general, més les obtingudes de les matèries superades en la fase voluntària.

El lliurament del mateix ha tingut lloc hui en un conegut restaurant de la ciutat, al qual ha acudit la regidora d'Educació, Maite Moreno, qui ha estat acompanyada per Juan Ángel Ferrer, president del Rotary Club de Benidorm, així com de destacats membres de l'entitat.

El premi 'Isidro Cortina' pretén "contribuir des de l'esperit rotari a l'estímul per a la preparació universitària dels joves estudiants de la comarca", ha explicat Ferrer, que ha evocat la figura de Cortina i ha ressaltat l'objectiu de "reconéixer l'esforç per a tindre un futur millor. Hui som ací per a crear esperança en el futur". Ferrer li ha dit a Iñaki Cupini que "eres exemple per a molts jóvens" i li ha augurat que "seràs un gran matemàtic", carrera que està cursant a Alacant. "Arribaràs a l'èxit a través de l'esforç, la disciplina i la humilitat" ha afirmat.

Després de la lectura de l'acta per part del secretari, Fernando Amor, s'ha fet lliurament del premi a Cupini, qui en la seua intervenció ha assegurat que li feia "molta il·lusió" i que a esta mena de reconeixements s'arriba "amb disciplina, constància i esforç". El premiat ha posat en valor els objectius del Rotary Club i d'altres iniciatives en marxa i ha tingut temps per a agrair als seus professors de l'IES, així com a la seua família "perquè sense ells això no seria possible".

La regidora d'Educació, per la seua banda, ha destacat també els valors de l'alumne premiat, li ha desitjat un gran futur i també ha ressaltat la labor del Rotary Club. Ha dit que el premi representa "la vinculació i la implicació del Rotary Club amb l'educació a la comarca i porta el nom de qui fora un gran president".