EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:57 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les mesures anti-COVID continuen vigents. La màscara és obligatòria per a tots i la distància de seguretat prioritària

El Mercat ambulant Municipal de Foietes reobri el dimecres 23 al complet d'oferta

21 juny 2021
El Mercadillo Municipal de Foietes reapertura el miércoles 23 al completo de oferta

Dimecres que ve, 23 de juny, es reobrirà el Mercat ambulant Municipal de Foietes amb el 100% d'ocupació de la seua estructura comercial, mantenint les mesures anti-COVID i en horari de 8.00 a 14.00 hores.

Des de la Regidoria de Comerç es recorda l'obligatorietat de l'ús de la màscara en tot el recinte tant per als venedors com per als compradors que per a accedir al recinte que compta amb punts d'accés independents per a entrades i eixides.

Igualment es disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic en el punt d'accés i continua vigent la mesura de manteniment de la distància de seguretat interpersonal d'almenys 1,5 metres en el recinte i fora d'ell.

Durant l'horari d'obertura del Mercat ambulant Municipal de Foietes es disposarà d'un servici de vigilància per a garantir la seguretat i el compliment de les normes amb especial atenció a les aglomeracions, que han de ser evitades.

En cas de pics d'afluència i aforament màxim, s'impedirà l'accés fins a la seua regulació, havent d'esperar, de forma organitzada i normativa, la reobertura d'ingressos, mantenint la distància física de seguretat, donant-se prioritat d'accés llavors a les persones de major edat.

La Regidoria de Comerç aconsella que el temps de permanència dels consumidors en el recinte del Mercat ambulant Municipal de Foietes siga l'estrictament necessari per a l'adquisició dels productes, evitant demores innecessàries.

Es recorda des de l'Ajuntament que només els venedors podran tocar el gènere i productes exposats, i el faran amb guants de protecció. Hauran de portar sempre màscara i seguir les instruccions i recomanacions d'higiene i sanitat enfront de la Covid-19

El Mercat ambulant Municipal de Foietes va reprendre la seua activitat comercial amb normes anti-COVID el 1r de juliol de 2020 amb 87 llocs d'alimentació en una nova distribució i tancament del recinte quant a delimitació, accessos, corredors i àrea d'exposició i venda. El desembre passat va ampliar la seua oferta a tèxtil i calçat i ara ho fa al complet.