EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

23:03 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La platja de Benidorm acull la gran nit de l'òpera prima de Secun de la Rosa conjuntament amb 178 sales més en tot el país

El Cover s'estrena en el Mal Pas

24 juliol 2021
Toni Pérez y el elenco de actores de El Cover.
Toni Pérez y el elenco de actores de El Cover.

El Cover es va estrenar anit a la platja del Mal Pas de Benidorm i en 178 sales de cinema més de tot el país. Després del seu pas pel Festival de Màlaga, l'òpera prima de Secun de la Rosa, ens conta la història de cantants anònims (d'ací el títol) que mostren el seu talent ficant-se en la pell d'artistes consagrats en els locals d'oci nocturn de la capital de la Costa Blanca.

El film, produït per Kiko Martínez, compta amb un elenc estel·lar que encapçalen Álex Monner i Marina Salas, a més de Juan Diego, Susi Sánchez, Carmen Machi, Carolina Yuste, Lander Olaola, Jorge Calvo i María Hervás, entre altres.

L'alcalde, Toni Pérez, i bona part de la corporació municipal, al costat de representants de la societat benidormera, van abrigallar als actors i equip de producció de la pel·lícula que es van donar cita a Benidorm per a l'estrena.

Abans de la projecció, Kiko Martínez i Marina Salas van donar la benvinguda al públic i es va poder visionar els saludes de Secun de la Rosa i Álex Monner que, per motius de salut, no van poder assistir a l'estrena. També l'alcalde, Toni Pérez, va prendre la paraula i va elogiar el treball realitzat que ha sabut superar la interrupció provocada per la pandèmia.

A partir de hui, El Cover inicia el seu recorregut per les sales de cinema amb una molt bona acceptació de la crítica. Més endavant es podrà visionar en la plataforma Amazon Prime.