EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

00:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El còmic i el seu espectacle 'Aiguantulivinamerica2' marquen l'equador de la programació d'esta setmana del 'Benidorm Music & Emotion'

L'humor 'didàctic' de Goyo Jiménez omple l'auditori Julio Iglesias

24 juliol 2021
Goyo Jiménez

Humor del bo amb anotacions didàctiques i sabor ianqui són claus de l'èxit de Goyo Jiménez, que anit va omplir l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera amb el seu espectacle 'Aiguantulivinamerica2', amb el qual continua explorant les diferències entre les maneres de vida de la societat estatunidenca i espanyola.

El còmic albaceteny va arrancar fent al·lusions als seus estius a Benidorm, per a continuació introduir i explicar el perquè del seu espectacle, preqüela –va assegurar– del seu anterior xou sobre americans. Els riures i la interacció amb el públic van ser una constant durant tot l'espectacle, que va marcar l'equador de la programació d'esta setmana del 'Benidorm Music & Emotions'.

Una programació, impulsada per la Regidoria d'Esdeveniments i Festivals, que seguix este dissabte a l'auditori Julio Iglesias amb l'esdeveniment 'Con mucho arte', pel qual passaran, entre altres, els artistes David de María i Camela.

Goyo Jiménez
Goyo Jiménez
Goyo Jiménez