EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

17:24 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Núvol con lluvia

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

80%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha adaptat les instal·lacions perquè alberguen este servici educatiu fins que la Generalitat finalitze les obres del centre cultural

El Conservatori Municipal de Música es trasllada el divendres al nou edifici municipal del carrer Escoles

29 setembre 2021
El Conservatorio Municipal de Música se traslada el viernes al nuevo edificio municipal de la calle Escuelas

El Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló' trasllada a partir d'este divendres, 1 d'octubre, la seua activitat lectiva al nou edifici municipal del carrer Escoles. Així ho ha informat hui la regidora d'Educació, Maite Moreno, qui ha explicat que "estant pràcticament finalitzada la construcció i amb la supervisió de l'edifici pels tècnics municipals, hem considerat que estes dependències són les més idònies per a acollir el Conservatori Municipal de Música fins que la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) complete les obres del centre cultural, alliberant com més prompte millor les aules del CEIP Leonor Canalejas precisament quan dins del seu calendari escolar estén la seua jornada".

Moreno ha recordat que "el desig de l'Ajuntament era que els Conservatoris de Música i Dansa començaren el curs 2021/2022 en el centre cultural, en la qual serà la seua ubicació definitiva, però davant el retard en l'execució de les obres sobre el calendari previst per la mateixa Generalitat hem buscat una solució perquè tots dos centres educatius puguen desenvolupar la seua activitat amb la màxima comoditat i confort, i amb unes instal·lacions que cobrisquen les seues necessitats".

Per això, "s'ha optat per este edifici municipal, que més endavant serà la seu del Centre de Formació de Persones Adultes –antiga EPA-" i la construcció de les quals "va assumir l'Ajuntament a través del Pla Edificant".

Moreno ha assenyalat que "l'equip directiu del Conservatori Municipal de Música ha confirmat la idoneïtat d'estes noves instal·lacions per al desenvolupament de les seues classes" i "ha donat el vistiplau al trasllat". La regidora ha recordat que "la setmana passada l'alumnat va començar el curs en l'edifici principal del CEIP Leonor Canalejas i altres dependències municipals en una solució provisional".

"Tan prompte hem tingut a la nostra disposició el nou edifici –ha detallat–, ens hem posat a treballar a través dels Servicis Tècnics municipals per a condicionar les dependències per al Conservatori, i en el matí del divendres procedirem a traslladar el mobiliari i instruments".

La regidora d'Educació ha apuntat que "esperem que el centre cultural estiga finalitzat al més prompte possible, però mentre això ocorre des de l'Ajuntament donem una solució òptima a la situació d'interinitat del Conservatori".

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Maite Moreno
Audio file