EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

11:39 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els impresos de sol·licitud poden descarregar-se en www.benidorm.org i remetre's per correu electrònic al centre educatiu

El Conservatori Municipal de Dansa obri el dimarts la inscripció per al curs 2021/2022

27 maig 2021
El Conservatorio Municipal de Danza abre el martes la inscripción para el curso 2021/2022

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa obri dimarts que ve, 1 de juny, el termini d'inscripció per al curs 2021/2022. Per a formalitzar la sol·licitud de plaça escolar, cal emplenar els impresos disponibles en l'àrea d'Educació de la web municipal, www.benidorm.org, i posteriorment remetre'ls al centre educatiu a través del correu electrònic: conservatoriodanza@benidorm.org.

Fins al pròxim dia 9 de juny romandrà obert el termini per als cursos de Grau Elemental, en el qual poden participar xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys i també els de 7 anys nascuts en 2013. Pel que fa al grau d'Iniciació per a xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, el termini per a presentar la sol·licitud serà fins al 30 de juny. El termini per a inscripcions en Grau Mitjà per a xiquets i xiquetes a partir de 12 anys i amb coneixements previs també s'estendrà fins al 30 de juny.

Juntament amb el formulari de sol·licitud, les persones interessades hauran d'aportar fotocòpia del DNI o Llibre de Família amb les dades del sol·licitant, així com la fotocòpia del DNI dels pares o tutors i un informe de salut escolar.

Per a més informació, es poden contactar amb la secretaria del Conservatori en el telèfon 966 806 795 o en el correu conservatoriodanza@benidorm.org.

Video Url

Baixa

Cartel Clásico
Cartel Español
¿Quieres bailar con nosotros?
File