EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

De Zárate comunica als veïns que la zona quedarà totalment reurbanitzada en este mandat municipal

Benidorm executarà les reparacions de l'avinguda de Montecarlo entre maig i juny

27 maig 2021
Benidorm ejecutará las reparaciones de la avenida de Montecarlo entre mayo y junio

Un dijous més, la campanya 'A peu de carrer' se centra en un dels barris de Benidorm, concretament en el Racó de l'Oix, on s'han desplaçat els responsables de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, per a explicar a representants del Consell Veïnal i de les associacions veïnals de la zona les actuacions que s'estan duent a terme o començaran pròximament.

El recorregut ha començat en Ametlla de Mar i ha transcorregut per les avingudes de París, Montecarlo, Estocolm i Roma que conformen l'eix de les intervencions municipals dels pròxims mesos i que arribaran fins a "les faldes de la Serra Gelada", ha dit González de Zárate.
"Començàrem amb l'obra d'Ametlla de Mar", ha recordat. Després s'ha prolongat amb la del carrer Londres, la d'Alcalde Manuel Catalán Chana, la de París i en els pròxims dies "actuarem a Roma". Prosseguint, l'edil ha avançat que els Servicis Tècnics Municipals treballen ja en el projecte del carrer Rotterdam i ha anunciat que "al llarg del que queda d'este mes de maig i el mes de juny", l'avinguda de Montecarlo vorà "totalment reparat" el tram que connecta els carrers Londres i Berlín.

El regidor d'Espai Públic ha precisat que de moment s'executarà "una reparació provisional", centrada en els "xicotets detalls" com a rajoles soltes o escocells perquè la reurbanització integral de l'avinguda de Montecarlo requerix prèviament la finalització de les obres dels col·lectors de pluvials de París, Roma o Rotterdam.

La correcta execució dels treballs exigix que es realitzen "des de baix cap amunt", ha matisat González de Zárate, per això s'ha d'esperar que estes concloguen per a iniciar el projecte integral de Montecarlo. Això sí, el regidor ha anunciat que este s'executarà finalment "l'any que ve" perquè és "un compromís de l'equip de Govern que en esta legislatura quede tot urbanitzat".

Per part seua, la regidora de Participació Ciutadana ha reivindicat "el tàndem entre veïns i administració municipal", una col·laboració eficaç per a donar a conéixer "el projecte de futur" per a la ciutat que té lloc "carrer a carrer, barri a barri i setmana a setmana" amb les trobades de 'A peu de carrer'.

Unes reunions, ha posat l'accent Pellicer, altament "positives i enriquidores" gràcies a "les grans aportacions que realitzen els veïns" i també per "el feedback" que es genera "cada vegada que els expliquem o fem arribar les noves actuacions quant a les obres que es realitzaran en cadascun dels barris", ha deixat clar.

Benidorm ejecutará las reparaciones de la avenida de Montecarlo entre mayo y junio
Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file