EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

01:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els actes en honor al patró continuen hui amb la presentació del cartell anunciador de les Festes Majors Patronals, una missa, el Ball del Peuet i focs artificials

El concert de la Rondalla de l'ACR La Barqueta continua la programació de Sant Jaume

25 juliol 2022
La Rondalla.

La programació d'actes amb motiu de la celebració de Sant Jaume, patró de Benidorm, va continuar anit a la ciutat amb la celebració del concert que va oferir la Rondalla de l'Associació Cultural recreativa la Barqueta a l'església de Sant Jaume i Santa Anna.

La cita, que va començar a les 21 hores i es va prolongar per espai d'una hora, va omplir l'església d'assistents que no van voler perdre's l'actuació dels músics. A l'acte va acudir el regidor de Festes, Jesús Carrobles i membres de la corporació municipal. Al costat d'ells també estaven les reines major i infantil de les Festes Majors Patronals, Aila Merenciano i Chloe D'Debboudt, les seues dames d'honor, el president de la Comissió, José Vicente Fuster, i el president de la Barqueta, Francisco Llorens, entre altres personalitats.

Els actes en honor a Sant Jaume continuen hui amb un bombardeig aeri al migdia en la plaça de Castelar. Ja a la vesprada, a les 19.30 hores en la plaça del Torrejó, i després de la cercavila i recollida de la imatge de Santiago Apòstol, es presentarà el cartell anunciador de les Festes Majors Patronals. A continuació, a les 20.30 hores a l'església de Sant Jaume i Santa Anna, s'oficiarà una eucaristia en honor al patró cantada i interpretada a l'orgue pel grup parroquial.

Finalitzada la missa, en la plaça de Sant Jaume es dispararà l''Estampeta' del sant i les reines, Aila Merenciano i Chloe d'Hebboudt, i les seues dames d'honor ballaran el tradicional Ball del Peuet, al qual seguirà un castell de focs artificials de la prestigiosa pirotècnia Ricasa. Com a fi de festa, tindrà lloc una revetla popular en la plaça de Castelar.