EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

10:25 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hi haurà tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros i un accèssit de 400 per a cada participant

El certamen #LuceBenidorm comptarà amb més de 2.300 establiments participants

20 octubre 2021
El certamen #LuceBenidorm contará con más de 2.300 establecimientos participantes

Més de 2.300 establiments de Benidorm prendran part en el certamen #LuceBenidorm convocat per l'Ajuntament, una vegada valorades totes les inscripcions. El llistat inclou 2.321 establiments admesos i 187 que no han passat el sedàs per no complir algun dels requisits de les bases.

No obstant això, una vegada publicat el llistat s'obri un termini de deu dies perquè puguen presentar qualsevol al·legació amb la finalitat que la seua sol·licitud siga atesa.

L'objectiu d'este concurs és injectar 1,1 milions d'euros en el teixit productiu local i dinamitzar l'activitat després de la temporada alta.

El certamen pretén fer costat al teixit productiu, que encara continua patint els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia "i que diàriament ha de bregar amb aspectes que li dificulten poder desenvolupar amb normalitat la seua activitat o almenys poder recobrar-la" ha assenyalat l'alcalde Toni Pérez.

En eixe sentit, els establiments sumen limitacions com l'increment de les despeses de funcionament i de subministraments, com per exemple l'energia elèctrica, que s'ha disparat i que està penalitzant a famílies i teixit productiu".

Davant esta circumstància, l'Ajuntament va decidir posar en marxa esta iniciativa "per a mitigar en la mesura del possible la situació" i d'ací la convocatòria d'este nou concurs d'engalanament "per a compensar l'augment de despeses i que Benidorm i els seus establiments no s'apaguen".

La dinàmica d'este #LuceBenidorm "és molt similar" a la del #BenidormTeEspera", en este cas dirigit exclusivament a establiments comercials, de restauració, hostaleria, oci i servicis de la localitat. Els participants han decorat els seus establiments amb una temàtica lliure incorporant de forma destacada i visible l'etiqueta #LuceBenidorm, una ornamentació que haurà de mantindre's fins al 17 de novembre. Igualment els establiments han de publicar almenys una imatge de l'establiment engalanat en una o diverses xarxes socials incloent l'etiqueta del concurs i el #Benidorm, i etiquetant a l'Ajuntament.

El concurs establix un accèssit general per als participants de 400 euros i tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros en cadascuna de les dos modalitats a concurs: establiments comercials i de servicis, i establiments d'hostaleria, restauració i oci.

L'alcalde ha ressaltat que "torna a prevaldre's i reconéixer-se l'esforç, la creativitat i l'esperit de lluita dels nostres comerciants, hostalers, restauradors i empreses de servici".

El llistat complet de participants admesos i no admesos pot ser consultat en la web municipal, en l'àrea de Comerç, en el següent enllaç: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/comercio-e-industria/c…

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 5
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 6
Audio file