EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

07:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria de Joventut organitza dos escapades a Grand Valira a Andorra al febrer i març

Arranca la campanya d'esquí 2022

20 octubre 2021
Arranca la campaña de esquí 2022

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Joventut, ha programat dos viatges a Andorra, a Grand Valira, el domini esquiable més gran dels Pirineus, per a acostar, un any més, els esports d'hivern a la joventut de Benidorm.

Després del parèntesi ocasionat per la pandèmia, Joventut reprén els viatges a la neu amb "una atractiva oferta d'oci i temps lliure", ha destacat el responsable de l'àrea, Jaime Jesús Pérez. Una iniciativa que "estem segurs –ha subratllat– satisfarà a les persones amants dels esports d'hivern".

Seran dos viatges, del 6 a l'11 de febrer i del 27 de febrer al 4 de març. Tots dos tenen un cost de 500 euros per persona i inclouen l'allotjament en habitació doble, hotel de quatre estreles en règim de pensió completa, cinc dies de forfet, lloguer d'esquís, assegurança i dos hores diàries de classes d'esquí. L'oferta es complementa amb descomptes addicionals per la utilització de material propi, o hostalatge en habitació triple. I també suplements si s'opta per l'ampliació del forfet al domini complet (210 km de pistes), o material i classes de surf de neu.

L'oferta va dirigida a persones d'entre 14 a 35 anys, si bé, amb flexibilitat, en funció de la demanda. Els menors d'edat hauran d'aportar un permís dels seus pares o tutors per a emplenar la inscripció. Les persones interessades poden ampliar esta informació en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) de Benidorm, situat en els baixos de l'Ajuntament.