EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat acull les pròximes 72 hores la producció de la campanya internacional d'una coneguda marca de moda

Benidorm Film Office assistix a la primera fira de localitzacions cinematogràfiques i de la indústria audiovisual a Espanya

20 octubre 2021
Benidorm Film Office asiste a la primera feria de localizaciones cinematográficas y de la industria audiovisual en España

Benidorm assistix a la Fira de Valladolid, on se celebra el Shooting Locations Marketplace. Es tracta d'un esdeveniment dirigit a professionals de la indústria cinematogràfica, publicitària i audiovisual que reunix destinacions de rodatges per a produccions de cinema, televisió, publicitat i videoclips els dies 21 i 22 d'octubre.

El Shooting Location Marketplace és una iniciativa única a Espanya a la qual assistix Benidorm al costat de Costatablanca Film Commission, València Film i València Film Office com a referents de la Comunitat Valenciana, 'territori Film Friendly'.

Es tracta d'un projecte d'àmbit internacional que organitzen Spain Film Commision i Fira de Valladolid, conjuntament, amb el principal objectiu de crear una de les plataformes comercials més eficients del mercat audiovisual internacional i base de contacte comercial entre lñs destinacions de rodatge i les productores que es troben a la cerca de localitzacions.

Amb un marcat interés internacional, en esta primera edició es donen cita 30 destinacions nacionals i internacionals que atendran els localitzadors (Location Scout) i Location Manager de productores i proveïdors estratègics dels Estats Units i Gran Bretanya, que suposen més de la meitat dels assistents, així com d'Alemanya, el Canadà, Itàlia, Romania, Malta i Espanya.

Esta edició contempla a més jornades tècniques en les quals experts analitzaran les qüestions i sol·licituds que plantegen les productores als destins de rodatges i sobre les propostes i solucions que oferixen els territoris per a captar rodatges. L'augment del consum d'audiovisual en el desenvolupament de les indústries auxiliars del sector i les perspectives de futur d'este segment d'activitat completaran la cita firal.

Benidorm és habitual plató cinematogràfic de curt i llargmetratges, programes i sèries de TV i Webseries, així com de rodatges d'espots i campanyes comercials que gestiona Benidorm Film Office, qui ja té concertada per a la setmana vinent un viatge de familiarització de localitzadors britànics i nord-americans als quals se'ls exposaran els avantatges i possibilitats de localitzar a Benidorm les seues pròximes accions.

En este sentit, des de demà dijous –i per tres dies– un important equip de producció, integrat per quasi un centenar de persones, estarà en diferents llocs de la ciutat, rodant material per a produir una campanya internacional d'una coneguda marca de moda a través de sessions de fotografia, film, vídeo i contingut per a Xarxes Socials.

Per la importància de la marca, el nombre d'integrants de l'equip i l'operatiu de rodatge, esta acció iguala una producció cinematogràfica del nivell de les últimes realitzades a Benidorm.