EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A partir del dimarts, la vacunació es realitzarà en esta instal·lació municipal del Racó de l'Oix

El Carrer de Pilota del Palau deixa de funcionar com vacunòdrom i el punt es trasllada al centre social La Torreta

18 juny 2021
Centro Social La Torreta

Després de prop de tres mesos, el Carrer de Pilota del Palau d'Esports l'Illa deixa de funcionar com 'vacunòdrom', traslladant-se a partir del dimarts, 22 de juny, el punt de vacunació massiva de Benidorm al centre social La Torreta, situat en l'avinguda Ciudad Real número 6, en la zona del Racó de l'Oix.

Segons ha indicat la regidora de Sanitat, Mónica Gómez, "des de Conselleria han comunicat que enviaran un nou missatge a les persones que ja hi havia citades per a informar del nou punt de vacunació".

Gómez ha recordat que "inicialment el punt de vacunació del Carrer de Pilota s'anava a utilitzar únicament per a dur a terme el procés d'immunització del professorat de la comarca. No obstant això, davant el bon funcionament d'estes instal·lacions, des de Salut Pública es va decidir continuar usant-lo per a la vacunació general de la població".

"Ara, una vegada que s'han habilitat nous punts de vacunació a la comarca descentralitzant-se estos processos massius i derivant-se també a altres municipis, es deixa inactiu el Carrer de Pilota i es posa a la disposició de Salut Pública les instal·lacions del centre social La Torreta", ha explicat.

L'edil ha incidit en "l'estreta col·laboració entre l'Ajuntament i Salut Pública durant tot este procés, en el qual des de l'administració local hem posat a la disposició de les autoritats sanitàries els recursos humans i tècnics necessaris per a adequar les instal·lacions del Carrer de Pilota i atendre les persones que han acudit al mateix per a rebre la seua vacuna". Entre els mitjans tècnics subministrats per l'Ajuntament, destaquen diversos equips purificadors.

"Eixa col·laboració i disposició per part de l'Ajuntament es manté, ja que en estos moments amb mitjans municipals s'estan adequant les instal·lacions del centre social La Torreta a les necessitats i indicacions traslladades per Salut Pública, igual que es va mantindre este mateix oferiment de recursos per a mantindre actives les instal·lacions del Carrer de Pilota en cas de considerar-ho", ha agregat.