EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:46 AM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Comptarà amb quatre places d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda i un centenar per a motocicletes i ciclomotors

L'Ajuntament revitalitza el Passeig de Tamarindes i gana el vianant

18 juny 2021
Paseo de Tamarindos.
Paseo de Tamarindos.

L'Ajuntament de Benidorm ultima els treballs d'urbanització del Passeig de Tamarindes, reconvertit en nou referent i atractiu turístic amb importants millores en accessibilitat. Un espai que ara limita la circulació de vehicles i dona preferència, sobretot, al vianant.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat del regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, han supervisat hui la intervenció, encara en execució, i han comprovat en primera persona com el vianant ha ocupat l'espai del qual en altre temps s'ensenyorien vehicles de combustió.

Per a la realització de les obres, ha recordat l'alcalde, ha sigut preceptiva l'autorització de la Direcció General de Costes, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. Al gener, es van substituir tres trams de la balustrada de maçoneria per una nova de cristall de seguretat de 10+10 mm de grossària; també es van instal·lar nous bancs de formigó i un de fusta amb l'etiqueta #BenidormTeEspera, lema promogut per l'Ajuntament amb l'objectiu de transmetre esperança a la ciutadania durant la pandèmia.

El nou Passeig de Tamarindes és un "espai i enclavament de gran atractiu per als nostres visitants, però també per a la tranquil·litat", ha subratllat Pérez, qui ha valorat positivament la seua transformació. No obstant això, es permetrà l'accés "a aquelles persones que el necessiten amb els seus vehicles" i ha anunciat la creació de quatre places per a vehicles conduïts per persones amb mobilitat reduïda i "prop d'un centenar de places per a motocicletes" i ciclomotors.

Pérez ha defensat esta mesura perquè la moto és "possiblement" el vehicle "més utilitzat i el que més matrícules té a Benidorm". La pretensió és que siguen els benidormers els qui "puguem vindre a gaudir d'un dia de platja, o d'este enclavament, o d'estes vistes amb total tranquil·litat sabent, a més, que estem contribuint a una mobilitat més sostenible".

El Passeig de Tamarindes ara està ocupat per persones que practiquen esport, o simplement passegen. Reconvertit en un lloc preferència per al vianant, com el posa de manifest la imprimació de marques viàries blanques sobre fons blau al llarg de tot el seu recorregut, ens oferix un mirador únic, recuperat per la intervenció municipal transformat, com destaca l'alcalde, en un "espai privilegiat de la nostra ciutat i del Mediterrani".

Video Url