EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

06:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament subvenciona fins a un 50% de la despesa de desplaçament no associat realitzat per l'alumnat durant aquest curs

Educació convoca les ajudes al transport dels benidormers que estudien en la universitat

08 juliol 2024
Educación convoca las ayudas al transporte de los benidormenses que estudian en la universidad

La Regidoria d'Educació ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes individuals de transport que l'Ajuntament de Benidorm concedix a l'alumnat universitari que cursa els seus estudis a les províncies d'Alacant –excepte la Universitat d'Alacant i el campus de Sant Joan–, València i Castelló per als quals no hi ha una oferta de transport associatiu. L'edil d'Educació, Maite Moreno, ha explicat que "amb estes ajudes es pretén alleugerir la despesa d'autobús o tren que estos estudiants universitaris de Benidorm han realitzat al llarg del curs passat per a desplaçar-se fins als centres públics d'ensenyament superior de les tres províncies per a cursar els seus estudis de Grau". Així mateix, ha recordat que "l'alumnat de la Universitat d'Alacant i del campus universitari de Sant Joan també compta amb una altra línia d'ajudes, l'UNIBUS, per a bonificar el preu de l'autobús que posa a la seua disposició i finança el mateix Ajuntament".

Moreno ha indicat que "igual que en cursos anteriors, la quantia de l'ajuda a este transport universitari no associatiu és proporcional a la despesa que haja desemborsat l'estudiant per este concepte entre els mesos d'octubre de 2023 a juny de 2024, no superant el 50% d'este". Per a esta convocatòria, la Regidoria ha reservat una partida de 5.000 euros.

Poden sol·licitar estes ajudes, els estudiants universitaris empadronats a Benidorm com a mínim des de l'1 de gener de 2023 i que cursen estudis de grau en universitats de la Comunitat Valenciana que no disposen de transport associatiu, com és el cas dels campus de Sant Vicent del Raspeig i Sant Joan, on existix l'UNIBUS. No estan inclosos en la convocatòria els alumnes de doctorat, estudis d'especialització, títols propis de les universitats, màster i estudis de postgrau.
Estes ajudes són incompatibles amb les d'altres institucions públiques o privades per a la mateixa finalitat.

La sol·licitud d'esta ajuda ha de fer-se de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, https://sede.benidorm.org, seleccionant el tràmit corresponent dins del Catàleg de Serveis. Les bases íntegres de la convocatòria poden consultar-se en el Tauler d'anuncis de la mateixa seu i en: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/educacion
El termini de sol·licitud estarà obert fins a les 23.59 hores del 31 de juliol.