EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

20:01 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat va recollir al juny, juliol i agost més d'un milió de quilos de vidre, un 69% més que en el mateix període de 2021

Ecovidrio concedix a Benidorm la Bandera Verda per superar de nou el volum de recollida d'envasos de vidre

26 setembre 2022
Ecovidrio

L'Ajuntament de Benidorm ha rebut hui la notificació d'Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió de reciclatge d'envasos de vidre, que li ha sigut concedida a la ciutat una de les dos Banderes Verdes de la Comunitat Valenciana.

L'obtenció del reconeixement obeïx, segons indica Ecovidrio, al treball en equip del consistori, els ciutadans de la localitat i els hostalers, que ha permés a Benidorm "fer un pas més enllà en la transició cap a l'economia circular i en la lluita contra el canvi climàtic", a més d'haver-se convertit "en un exemple de recuperació verda de l'hostaleria".

Així, segons les dades d'Ecovidrio, Benidorm ha recollit al juny, juliol i agost 1.039.166 quilos de vidre, la qual cosa suposa un increment del 69% respecte al mateix període de 2021. El reciclatge d'estos envasos de vidre ha aconseguit evitar l'extracció d'1.250.000 quilos de matèries primeres, ha evitat l'emissió de 603.000 quilos de CO₂ al medi ambient i estalviat més de 740 MWh. Aqueixes dades han suposat que la localitat haja assolit una puntuació de 2.927 punts.

L'acte de lliurament de les Banderes Verdes tindrà lloc a Madrid el pròxim 19 d'octubre, en un acte presidit per Hugo Morán, secretari d'Estat de Medi Ambient. En el mateix acte s'entregaran també reconeixements als nou locals hostalers més compromesos amb la sostenibilitat de l'estiu.