EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

20:09 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Díhuit restaurants concursen per elaborar la millor creació en la Setmana de la Broqueta

15 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

La penúltima cita del Benidorm Gastronòmic 2016 estrena concurs i es desenvolupa del 19 al 25 de setembre

Un total de 18 restaurants de la ciutat concursen la setmana vinent per elaborar la millor creació dins de la Setmana de la Broqueta, penúltima cita del Benidorm Gastronòmic 2016 i que han presentat hui l'alcalde, Toni Pérez, i el president d'Abreca, Javier del Castillo, en l'edifici municipal El Torrejó.

A esta presentació han assistit també el padrí del Benidorm Gastronòmic 2016, Juan Orquín; membres de la majoria dels grups de la corporació; així com representants dels establiments participants que han mostrat les broquetes que han creat per al primer Concurs de la Broqueta.

L'alcalde ha destacat que tant el Concurs i Setmana de la Broqueta com la resta d'esdeveniments del Benidorm Gastronòmic servixen per a "donar visibilitat a la bona cuina que es pot degustar en la ciutat" i "al treball que realitzen els nostres *restauradors" així com per a oferir "la millor qualitat i servici" a residents i turistes. Pérez ha explicat que a l'hora de programar totes les cites gastronòmiques de l'any, l'Ajuntament, la Fundació Visit Benidorm i Abreca han cercat moments de l'any fora de temporada alta perquè estos esdeveniments servisquen de "pol d'atracció".

Referent a açò, el president d'Abreca ha assenyalat que estos esdeveniments fan que l'activitat no se circumscriga únicament a la Setmana Santa, estiu i ponts, sinó que "es puga treballar tot l'any".

Del Castillo ha explicat que després del bon acolliment que va tindre l'any passat la Setmana de la Broqueta, s'ha volgut instaurar este primer concurs, en el qual el paladar del públic serà essencial a l'hora de determinar quin és la millor creació culinària. Per a votar en el concurs, els comensals hauran de visitar almenys quatre dels establiments participants i provar les broquetes que s'hi han elaborat per al certamen. En cada establiment se'ls segellarà el full, en el qual posteriorment plasmaran quin és la seua broqueta predilecta juntament amb les seues dades personals, per a entrar així en el sorteig d'un viatge i d'un sopar per a dos persones en el restaurant que es trie d'entre els 18 participants.

En esta edició participen en el Concurs: Aurrerá Pintxos, Authentic, El Bodegón de Aurrerá, El Choquero, La Brasería Aurreá, La Cava Aragonesa, La Tapería Aurrerá, Los Peces, Restaurant El Puerto, Sidrería El Hórreo, Son de Mar, Taberna Andaluza, Taberna Saltoki, Tabernita del Sur, Talotako, Terra Atlàntica, Tragantúa i Zarzosa.

Després de la Setmana de la Broqueta arribarà del 15 al 23 d'octubre la V Jornada dels Arrossos de la Terra, esdeveniment culinari que tancarà el Benidorm Gastronòmic 2016.