EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

19:51 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'avanç de les obres del Parc de Foietes obliga a tallar el camí per als vianants que connecta Colònia Madrid amb el centre de salut

15 setembre 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

Els usuaris tindran dos itineraris alternatius

L'avanç de les obres del Parc de Foietes obliga a partir del pròxim dilluns, 19 de setembre, a tallar el camí per als vianants central que es va habilitar provisionalment per a connectar el barri de Colònia Madrid amb el centre de salut i d'Especialitats de Foietes.

Mentre este camí romanga tallat, els veïns i usuaris disposaran de dos itineraris alternatius: un per les avingudes Ricardo Baiona i Veneçuela; i l'altre a través d'un vial pavimentat i il·luminat situat al nord del parc i que estarà delimitat amb tanques. Tots dos itineraris seran senyalitzats per l'empresa encarregada de les obres.

Segons han informat des de la constructora, el tancament d'este pas per als vianants provisional permetrà reactivar els treballs d'obra i centrar els esforços en la connexió dels dos àmbits del parc que fins al moment estaven inconnexos.