EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

04:27 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les quanties de les ajudes oscil·len entre els 500 i 1.000 euros, i són compatibles amb les anunciades per la Generalitat

Demà s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes a empreses, autònoms i comerços per a pal·liar els efectes de la Covid-19

20 juliol 2020
Mañana se abre el plazo para solicitar las ayudas a empresas, autónomos y comercios para paliar los efectos de la Covid-19

La petició ha de tramitar-se per via telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament

Demà dimarts, 21 de juliol, s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes dirigides a empreses, autònoms, pimes i comerços de Benidorm per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la Covid-19. L'alcalde, Toni Pérez, ha informat que "després de la seua aprovació la setmana passada en Junta de Govern Local, hui s'han publicat les bases d'esta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), per la qual cosa a partir de demà i fins al pròxim 14 d'agost el teixit productiu pot sol·licitar estes ajudes encaminades a la recuperació i manteniment del comerç local i la revitalització del teixit productiu de Benidorm", i amb les quals es vol minimitzar en la mesura que siga possible "l'impacte econòmic derivat de la situació d'emergència sanitària provocat per la Covid-19".

Toni Pérez ha recordat que "les ajudes dirigides a autònoms o empreses amb un màxim de 10 treballadors" i oscil·len "entre els 500 i els 1.000 euros en funció de l'afecció que el decret de l'estat d'alarma va provocar sobre la seua activitat". Així, l'ajuda ascendirà a 1.000 euros per als qui es van vore afectats pel tancament d'establiments; a 750 euros per als qui van vore reduïda la seua facturació en almenys un 40% entre el 14 de març i el 19 d'abril respecte a la mitjana dels sis mesos anteriors o el període d'alta de l'activitat; i a 500 euros per als sol·licitants que hagen sigut beneficiaris al seu torn de les ajudes municipals a les famílies.

L'alcalde ha subratllat que "estes ajudes municipals són compatibles amb les anunciades per la Generalitat Valenciana", i que "l'Ajuntament ha destinat a les mateixes 2,6 milions d'euros dels quals 1,5 milions ja estan disponibles".

Estes ajudes estan dirigides a persones físiques i jurídiques, empreses o comunitats de béns que realitzen una activitat comercial o de lliurament de béns i prestació de serveis a Benidorm, inclosos els autònoms que estiguen subjectes a una mutualitat professional –col·lectiu exclòs en convocatòries d'altres administracions–.

La tramitació de les ajudes ha de fer-se telemàticament a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) a partir de demà i fins al 14 d'agost a les 23.59 hores. Les bases íntegres poden consultar-se en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index), en el BOP de hui, en el tauler d'anuncis municipal i en la pàgina web municipal.

La resolució de les ajudes es publicarà al seu torn en el Tauló Electrònic d'Anuncis, amb expressió de la Subvenció, indicant les dades identificatives del beneficiari.