EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

23:35 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment tindrà lloc en el Centre Cultural a les 19 hores, amb les entrades a un preu de 12 euros

Cultura duu al març a Benidorm 'Sinestesia', l'espectacle de dansa i música de la benidormera Ana Agraz

13 febrer 2023
Espectáculo de danza. Ana Agraz

El Centre Cultural acollirà el pròxim 12 de març l'espectacle de música i dansa de la benidormera Ana Agraz, una cita que arriba de la mà de la Regidoria de Cultura, que tindrà lloc a les 19 hores i amb les entrades a un preu de 12 euros que es poden aconseguir en www.entradasatualcance.com a partir de demà dimarts al migdia.

Amb el nom de 'Sinestèsia', la música, la dansa i el color prenen protagonisme en un espectacle en el qual tots els elements van creixent des de la seua arrel més terrenal fins al concepte més actual i metafísic dels seus significats. La relació de la música i els colors i les emocions que estos generen en les persones és el fil conductor per a expressar mitjançant la dansa i la música les sensacions que s'atribuïxen a cada color.

La direcció és a càrrec d'Ana Agraz i Daniel Jurado, amb coreografia de la mateixa Agraz. Comptarà amb músics de la talla de Daniel Jurado, María Toro, Desiré Parets, Julio Alcocer i Cary Rosa, amb Michael Realin com a artista convidat. David Pérez i Víctor Tomé s'encarreguen del disseny d'il·luminació i so respectivament.

Ana Agraz, natural de Benidorm, va començar la seua formació en l'Estudi de Dansa Benidorm i en el Conservatori Professional José Espadero d'Alacant. A 16 anys va començar la seua marxa professional en el Tablao Corral de la Pacheca i en 1998 va entrar en el Nou Ballet Espanyol com a ballarina solista.

De 2002 a 2006 va actuar en les companyies de Rafael Amargo, Joaquín Cortés, Antonio Najarro i Rubén Olmo. Posteriorment, va formar part de la companyia Flamenco Hoy dirigida per Carlos Saura i de 2011 a 2019 va ballar amb la companyia de Jesús Carmona i va entrar a formar part del Ballet Flamenc d'Andalusia. Des de 2016 compagina el seu treball en la companyia de Patricia Guerrero i la de Mercedes Ruiz. Des de 2019 forma part del cos de ball del Ballet Nacional d'Espanya, amb la direcció de Rubén Olmo, en el qual interpreta rols de solista i primera ballarina.