EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

08:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament, que aportarà el 20% del cost de les obres, inclourà les dos actuacions en els pressupostos

Benidorm sol·licita dos subvencions per a la millora de la piscina municipal i la substitució de la coberta del trinquet Vicente Pérez Devesa

13 febrer 2023
Piscina Municipal.

L'Ajuntament de Benidorm escometrà en este exercici actuacions de millora necessàries en dos instal·lacions esportives com són la piscina municipal i el trinquet Alcalde Vicente Pérez Devesa. Per a això, la Junta de Govern Local ha aprovat la sol·licitud de dos subvencions a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i el compromís d'incloure totes dos inversions en els pressupostos municipals d'enguany, així com d'executar les intervencions citades si es concedixen les subvencions sol·licitades.

En concret, l'Ajuntament actuarà en la piscina municipal de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor per a dotar a la mateixa d'un sistema de recirculació i depuració d'aigua mitjançant impulsió per injectors de fons, instal·lar un depòsit de compensació i connexió de canal desbordant al circuit de recirculació i renovació. El cost d'esta obra és de 252.195,46 euros i l'aportació municipal serà de 52.195,46 euros.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha assenyalat que esta inversió "permetrà millorar i facilitar el funcionament i manteniment de la piscina i, especialment, de la qualitat de l'aigua".

En el trinquet es procedirà a la substitució de la coberta, amb un cost total de 241.630,84 euros i una aportació municipal de 48.326,16 euros. "Una altra actuació que és fonamental en una instal·lació que té molts anys i que requereix escometre una sèrie de millores per a continuar acollint competicions del nostre esport més autòcton" ha indicat l'edil.

En les dos actuacions, segons s'establix en la resolució de la Conselleria, l'administració autonòmica finançarà un màxim de 200.000 euros per obra, havent de ser l'aportació municipal mínima del 20%. A la vista de la necessitat d'escometre totes dos intervencions, la Junta de Govern Local ha aprovat adquirir el compromís d'incloure les dos inversions en els pressupostos d'enguany i executar-les si es concedix la subvenció.

*Cebreros ha reiterat el compromís de l'equip de govern per mantindre "en el millor estat" les instal·lacions esportives de la ciutat i ha insistit que "aqueixa ha sigut la principal aposta de la Regidoria en estos anys com ho demostra la gran quantitat d'inversions i actuacions que s'han realitzat en totes les instal·lacions esportives municipals".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 Mariló Cebreros
Audio file